“Een riskante beoordeling”

20:00
Geclassificeerd als nr. 2 van 26 Restaurants in Elburg
Prijsklasse: US$ 26 - US$ 65
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Dineropties: Reserveringen
Beschrijving: Restaurant "Achter de Poorte", al meer dan 20 jaar een culinair paradijs op één van de mooiste plekjes van Elburg. De keuken van "Achter de Poorte" werkt alleen met dagverse producten.
6 mei 2023 beoordeeld

Tja....Dit is zo'n restaurant waarbij je denkt: Moet ik nou wel een beoordeling schrijven. Want....Als die eerlijk is, loop je de kans dat er de volgende keer geen plek meer is :).

Waren hier een keer eerder met vrienden geweest en ook toen zeer tevreden. Nu met 6 personen. Geweldige ligging net achter de stadsmuur in het natuurlijk schitterende Elburg. Het begint al met de wandeling er heen langs de haven: al een feest. En dan meteen na de middeleeuwse stadspoort rechtsaf. Gezellig interieur in een honderden jaren oud monumentaal pand. Zeer prettige en persoonlijke bediening. Gingen deze keer allemaal voor een verrassingsmenu van 4 gangen waarbij dan nog allerlei extraatjes. Echt alles was top. Iedereen enthousiast. Werd de rest van de avond nog veel over nagepraat.
En dat alles voor een wel heel goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Terecht op Tripadvisor, Nr 1 in Elburg en je wordt natuurlijk ook niet zomaar positief beoordeeld in de Michelingids.
Jammer dat we niet dichtbij wonen, maar we komen hier absoluut vaker terug!

Datum van bezoek: mei 2023

21 augustus 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Super eten met geweldige service!
Wij hebben genoten van een 6 gangen verrassingsmenu waarbij elk gerecht werd geserveerd met een perfect begeleidende wijn. De vriendelijke en gastvrije bediening met verstand van zaken heeft ons vanaf het eerste moment in de watten gelegd. Zelf zou ik de keuken omschrijven als Frans met mediterrane invloeden en met een chef die zijn sauzen tot in de puntjes heeft geperfectioneerd. We komen hier zeker snel terug!

Datum van bezoek: augustus 2022
15 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Geweldige avond gehad. Naast de ongelofelijk gave hospitality (dankjewel Elise en de andere meiden/dames waar wij de naam niet van kennen) is het eten van een ongekend hoog niveau. De opmaak is sterwaardig en de gerechten zijn hoog op smaak. Met de bijpassende voortreffelijke wijnen en gezellige ambiance ben je echt een avondje uit. Een dikke aanrader dus.

13 juli 2022 beoordeeld

Eerste indruk was een leuk, gezellig restaurantje. Het 8 gangen menu genomen, het eten was heerlijk. Porties mochten wel iets groter vonden we zelf. Alleen bediening was erg afstandelijk en zei bijna geen woord. Er kon al nauwelijks een eetsmakelijk vanaf. Borden werden weg gepakt en er werd niks gezegd. Kwam heel onvriendelijk over. Heel jammer, dit verpeste wel een beetje onze avond.

9 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een ambitie en passie. We voelden ons zeer welkom en het eten was verrukkelijk. We hadden een 4 gangen diner met bijpassende amuses. Het was heerlijk. De amuse met de minitaco… wauw. Zo’n klein hapje met zo’n smaakexplosie.
De bediening was zeer professioneel en ze weten hier wat hospitality is. Kortom we hebben genoten

Reizigers die Achter de Poorte bekeken, bekeken ook

In Achter de Poorte geweest? Deel je ervaringen!