“Aanrader”
Beoordeling van De Bakkersmolen van Schuld

De Bakkersmolen van Schuld
Geclassificeerd als nr. 10 van 26 Restaurants in Elburg
Prijsklasse: US$ 2 - US$ 21
Beschrijving: Met de aankoop van Molen de Tijd in Elburg (Oostendorp) zijn we aan een hele nieuwe fase binnen ons bedrijf begonnen. Niet alleen wordt ons graan nu door een echte molen gemalen, ook kunnen we de plannen die altijd op de achtergrond aanwezig waren, daadwerkelijk realiseren. Molen de Tijd, een achtkantige graanmolen, en de naastgelegen molenaarswoning stammen uit 1854. In de loop der jaren zijn er
5 juli 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk ontbijtje! Goed verzorgd, lekkere producten en royale porties. Wij hadden het molenaarsontbijt, dat bestond uit koffie, verse jus, croissant, omelet met spek, brood, ham, kaas, een plakje brie, huisgemaakte aardbeienjam. Een echte aanrader.

Datum van bezoek: juli 2022

22 mei 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier even gestopt voor de lunch. Mooie plek aan een niet zo mooie weg en naast restsurant ook wi kel en museum. Prima lunchkaart met keuze genoeg. Ook aanpassingen waren geen probleem, maar bij de ommelet de vrwachtingen niet helema waargemaakt... misschien te hoge verwachtingen?

Datum van bezoek: mei 2022
19 april 2022 beoordeeld

Aanrader alleen is product verkrijgbaar op bestelling. Kan te maken hebben gehad met ons bezoek om 14.30.

Datum van bezoek: april 2022
19 maart 2022 beoordeeld via mobiele applicatie

Wat een ontzettend leuke oude bakkersmolen is dit! Achterin bevindt zich een leuk winkel(tje) en we mochten de oude molen bezoeken. De lunch was erg lekker. Op het terras buiten genoten we van de zon.

Datum van bezoek: maart 2022
12 maart 2022 beoordeeld

Vind molens, en zeker een rondleiding, altijd leuk. Deze is in bedrijf en maalt graan voor het restaurant die daaraan gebouwd zit. Ook voor de in Elburg aanwezige brouwerijen (hop, u weet wel). Was erg rustig daar toen ik daar was (niet in het restaurant maar de molen) en kreeg door de molenaar een volledige rondleiding en uitleg.

Datum van bezoek: maart 2022

Reizigers die De Bakkersmolen van Schuld bekeken, bekeken ook

In De Bakkersmolen van Schuld geweest? Deel je ervaringen!