“Heerlijk & puur”

Keukens: Italiaans
Dineropties: Diner, Reserveringen
Dineropties: Diner, Reserveringen
26 mei 2023 beoordeeld

Wederom voortreffelijk. Zó genoten van het heerlijke eten, de wijnen, de kennis, de vriendelijkheid & de gastvrijheid van het personeel. Wij hebben enorm genoten van ons vier gangen diner. En bij de koffie na nog een verrassing uit het te gekke kistje wat op tafel komt. De totale beleving is uniek en genieten. Bedankt team Da Pietro, jullie werken met passie. Voor een ieder die deze recensie leest en twijfelt om te gaan…ga naar de website of bel en reserveer, je krijgt geen spijt! Nu nog even nagenieten van al dat lekkers.

Datum van bezoek: mei 2023

23 mei 2023 beoordeeld

Niet voor niets zat deze prachtige zaak op dinsdagavond vol. We namen het verrassings menú en al bij de amuses werd duidelijk dat ze verstand van koken hebben. Start met verse zeebaars met gemarineerde groeten, gevolgd door witte asperges met tuinboontjes! en een creme van pecorino. Daarna gesneden kalfsribeye met kalfsjus met een hint van salie..mooie kazen na. Ze hebben er ook nog verstand van wijnen. Grote sortering mooi italiaanse wijnen.

Datum van bezoek: mei 2023
26 januari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben ons laten verrassen door de chef met een viergangenmenu. De kwaliteit was bijzonder goed. Er werd rekening gehouden met gluten-arm eten van mijn vrouw. Elk gerecht was zorgvuldig bereid en gevarieerd van smaak. De kleurschakering was creatief en bij elke gang werden de smaakpapillen getrakteerd op bijzondere smaakjes. De wijnkeuze van de chef bij de gerechten was treffend. Voor herhaling vatbaar

Datum van bezoek: januari 2023
18 november 2022 beoordeeld

Wat een verrassing, wat een Topper. Wij hebben heerlijk gegeten, elke gerecht was behalve heerlijk ook een plaatje om te zien. Chapeau bemanning van de Helger

Datum van bezoek: november 2022
17 juli 2022 beoordeeld

Heerlijk een brunch genomen erg leuk geserveerd en het was ook erg lekker op zaterdag middag. het was een feestje. vriendelijk personeel.

Datum van bezoek: juli 2022
Martin Zwart, Eigenaar van Da Pietro, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 24 juli 2022

Beste AlieH,

Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat ontzettend leuk om zo terug te lezen. We zijn blij te lezen dat u zo aangenaam hebben mogen verrassen en ontvangen u graag weer een andere keer!

Met culinaire groet,
Martin Zwart

Reizigers die Da Pietro bekeken, bekeken ook

In Da Pietro geweest? Deel je ervaringen!