“Gezellig”

Stadscafé de Tapperij
Geclassificeerd als nr. 2 van 25 Restaurants in Elburg
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 3 - US$ 11
Beschrijving: Tapas gerechten uit de wereldkeuken>Een bourgondische tafel vol met lekkers! Van Mexicaanse streetfood tot een Diamanthaas op zijn Argentijns of een Japanse stijl Zalmspies met teriyaki, Kipdijspies met pindasaus, Friet met topping, Pannetje garnalen, Padron Pepers of een Arabische Muhammara rijstsalade een menukaart met genoeg keuze uit internationale tapas! ”Onze tapas gerechten worden geserveerd in de vorm van een tussengerechtje, en zijn ook perfect om te delen.”>Voor de toetjes liefhebbers onder ons ”Scheurbuik” citroen cheesecake met limoncello mascarpone ijs of onze verrassende smaak Lavendel-Bosbessen-Kokos ijs met kletskop. en nog véél meer lekkernijen..
5 maart 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten leuke bediening, gezellige sfeer en de hond mocht mee. We hadden verrassingsmenu tapas van de chef. Leuke variatie met heerlijke soep vooraf met crackers met tonijnsalade en daarna een keur van kleine hapjes leuk geserveerd.

Datum van bezoek: maart 2023

5 maart 2023 beoordeeld

Mooi ingerichte tapperij met vele soorten (lokaal) bier. Mooie eetkaart! Prijs / kwaliteit is prima!

Datum van bezoek: november 2022
3 maart 2023 beoordeeld

Een fijne warme sfeer in zowel hotel Elburg als het daaraan verbonden café restaurant. Van bediening tot entourage: zeer goed. Geen pretenties, simpel genieten van zowel de gastvrijheid als de verrassend goede keuken.
Ik kom absoluut terug. Aanrader!

Datum van bezoek: maart 2023
26 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke tapas vriendelijk personeel en knusse locatie. Vergeet vooral de koffie met eier likeur niet. Prachtige wijnglazen we komen nog eens terug!

Datum van bezoek: februari 2023
12 februari 2023 beoordeeld via mobiele applicatie

Een supergezellige avond gehad in deze gezellige bruine ‘Herberg’. Zalige tapas gegeten, en fijne bediening. Eigenlijk zoals altijd, als we hier zijn. Aanrader.

Datum van bezoek: februari 2023

Reizigers die Stadscafé de Tapperij bekeken, bekeken ook

In Stadscafé de Tapperij geweest? Deel je ervaringen!