Heerlijke verschillende eigen gebrouwen biertjes, heel vriendelijke bediening en een top hamburger!
Na een bezoek aan de Zandsculpturen een lekkere lunch in 'Aan de Gracht'.
Ondanks dat het nogal druk was, konden we met z'n tweeën er nog bij.
Lekkere lunch en een lekkere soep, die op zichzelf misschien al wel een lunch was.
Fijne bediening. Geweldig dat dit deze plek ook als dagbesteding werkt.
Mooie combinatie van Brasserie, Dagbesteding, Brouwerij en Restaurant.
Vlak vóór je de poort van Elburg binnen, wandelt, loop je langs deze Herberg. Het kan af en toe wat lang duren voor je de bestelling krijgt. Maar de kwaliteit is het wachten waard. Heerlijk bier van de eigen brouwerij en mijn vrouw een thee. We hebben genoten.
Prima lunch in Elburg genoten; de hamburger was een van de betere die ik de laatste tijd gehad heb en bij de maaltijdsalades kan je glutenvrij brood krijgen. Samen met het plaatselijke biertje echt de moeite waard.
Heerlijke high tea gehad. Zoveel warme en koude lekkernijen. Echt top. Fijne medewerkers en goede sfeer. Prachtige tafel met uitzicht op de gracht. Aanrader