“Heerlijke paling”

Voeg deze dan toe!
Palingrokerij
Geclassificeerd als nr. 19 van 26 Restaurants in Elburg
15 december 2020 beoordeeld

Ben je in Elburg, dan moet je hier de paling halen. Goede prijzen en heerlijk smullen.
Ligt direct aan de haven, klein zaakje met groot bord voor de deur. GEROOKT PALING. Wij hebben er al een paar keer paling gekocht als we weer eens in de buurt waren tijdens een vakantie. Smullen.

Datum van bezoek: september 2020

1 september 2019 beoordeeld

Een klein zaakje, waar ze paling verkopen uit eigen rokerij. Wij genoten van een paar mooie wilde Ierse palingen: voortreffelijk!!

Datum van bezoek: augustus 2019
3 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Prima gerookte paling. Vlotte bediening en genieten maar. Ouderwetse kwaliteit tegen relatief goede prijs.

Datum van bezoek: oktober 2018
20 augustus 2018 beoordeeld

Ons voornemen was voor de lunch een broodje paling te nemen en hier ben je daarvoor op het goede adres

Datum van bezoek: augustus 2018
4 oktober 2017 beoordeeld

Wie op tripadvisor Palingrokerij & Visspecialist in tikt wordt verwezen naar Harderwijk. Maar als u in de buurt van Elburg bent kunt u ook terecht bij Palingrokerij & Visspecialist van Triest en Zn. Een super vishandel met eetgelegenheid binnen en op terras. Hier maakt u kennis met vijf generaties ervaring met vis. Wij hadden met zijn vieren resp. een grote lekkerbek van kabeljouw, een broodje gerookte lijn-aal en kibbeling. Alles van geweldige kwaliteit. Natuurlijk hebben we als altijd de vers gerookte paling mee naar huis genomen. Heel veel verse vis en ruime keus. Een aanrader voor een vis liefhebber. 's Morgens is de rokerij aan de haven open voor bezoekers. Overal vriendelijk en deskundig personeel.

Datum van bezoek: oktober 2017

Reizigers die Palingrokerij bekeken, bekeken ook

In Palingrokerij geweest? Deel je ervaringen!