“Heerlijke, fijne plek”

De Waterman
Geclassificeerd als nr. 21 van 26 Restaurants in Elburg
Prijsklasse: US$ 15 - US$ 22
4 juni 2023 beoordeeld

Heerlijk gegeten, fijn terras met uitzicht op het Veluwemeer. Gezellige speeltuin erbij. Heel vriendelijk personeel!

Datum van bezoek: juni 2023

14 augustus 2022 beoordeeld

Op de website staat vermeld dat je ten alle tijden welkom bent voor koffie, lunch of diner, ook als je geen campinggast bent, en dat de slagboom geopend wordt voor je als er geen pkplaats is vóór de slagboom. Vergeet t maar. Bij het receptie hokje was er irritatie en werd er gezegd dat dát niet de bedoeling is……… Uiteindelijk werd de slagboom omhoog gedaan en hoopten we te kunnen genieten van koffie, gebak en een heerlijke lunch, op het terras. Dus niet…..2 medewerksters die een broodje stonden te eten keken verveeld op toen we binnenkwamen en waren binnen no time verdwenen achter een paar klapdeuren…… we voelden ons absoluut niet welkom en hebben rechtsomkeer gemaakt. Het verhaal en de foto’s op de website doen mooier voorkomen dan het is. Jammer .

Datum van bezoek: augustus 2022
Bert E, General Manager van De Waterman, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 september 2022

Beste Luutje,

We komen graag eens met u in contact op bovenstaande ervaring met u te bespreken. De receptie is geen onderdeel van ons bedrijf, aangezien ons bedrijf geen onderdeel uit maakt van de camping. Zou u ons een bericht willen sturen naar contact@dewaterman.net of bel gerust naar 0525 - 62 26 55.

Groet,

Restaurant de Waterman

11 februari 2021 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk eten, de spareribs waren weer super! Ruime porties. Zeer attent 🍻ook nu bij het bezorgen (zelfs met dit weer)⛄️. Kunnen niet wachten om weer heerlijk op jullie terras te zitten!

Datum van bezoek: februari 2021
17 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk terras aan t Veluwemeer. Zon, water, rust, lekkere wijn, vriendelijk personeel. Speeltuin voor de kids.

Datum van bezoek: september 2020
21 juni 2020 beoordeeld

Saté was goed, rauwkost erbij ook. Hamburger was fabrieksspul en smaakte nergens naar. Broodje idem.
Bediening erg aardig, net van school zo te zien.
Geen drankkaart dus geen idee waar je voor betaalt.

Datum van bezoek: juni 2020

Reizigers die De Waterman bekeken, bekeken ook

In De Waterman geweest? Deel je ervaringen!