Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Saint-Chinian
Plaatsen
Inbox
Zoeken

“Aangenaam lunchadres”
Beoordeling van Cafe de la Paix

Cafe de la Paix
Geclassificeerd als nr. 1 van 9 Restaurants in Saint-Chinian
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 14 - US$ 28
Keukens: Frans
Dineropties: Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijke ontvangst. Lekker lunchen op de schaduwrijke binnenkoer achter het café. We gaan zeker nog eens terug wanneer we hier in de buurt zijn. Best reserveren wanneer je buiten wil eten op een warme dag. Het is druk maar niet storend

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Carine G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (192)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 192 beoordelingen

18 augustus 2019 beoordeeld

Lekker eten, uitgebreide keuze en mooi terras. We komen hier al jaren en zijn telkens tevreden over het aanbod van lekker eten.
Bediening ook vriendelijk.

Thx !

Datum van bezoek: augustus 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank The_Belgian_Family
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We komen hier al van 2015, paar jaar geleden nieuwe eigenaars, zeer vriendelijke patron en madame. Personeel ook trouwens, niets is teveel. Het terras achteraan helemaal vernieuwd! De keuken gaat echt in stijgende lijn met super lekkere gerechten, lunch voor 15€ wijn inbegrepen, diner menu aan 26€ of A la carte. Gezellig terras in de schaduw aan de straatkant om een koffie of apero te drinken. Wij komen hier graag terug . Doe zo voort !!

Datum van bezoek: juli 2019
Bedank StefanD2577
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
4 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben een vakantiehuis in de buurt en komen hier al jaren. Vroeger voor een snelle eenvoudige maaltijd maar de kwaliteit wordt hier de laatste jaren steeds beter. Vandaag echt weer genoten van een verrassend lekker lunchmenu met ontzettend attente bediening.
In de ommuurde achtertuin zit je heerlijk rustig! Informele en prettige sfeer.

Datum van bezoek: oktober 2017
Bedank 172sunneke_1962
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juli 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Leuke kaart, on-franse porties
Heerlijke vlees plateau
Voor café en achter een leuke binnenplaats als restaurant

Datum van bezoek: juli 2017
Bedank Erik B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Cafe de la Paix bekeken, bekeken ook

 

In Cafe de la Paix geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding