Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Excellent”
Beoordeling van RAGÚ

RAGÚ
Geclassificeerd als nr. 1 van 39 Restaurants in Agaete
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 17 - US$ 39
Gegevens restaurant
9 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Heel lekkere verse vis met mooi uitzicht op de zee en de bergen. En het restaurant was kindvriendelijk .

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank StijnG97
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (581)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 581 beoordelingen

19 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben heerlijk gegeten, alles was perfect bereid. De wijnen waren goed en het personeel erg vriendelijk. Ragu heeft een mooi terras zodat we lekker buiten konden zitten. De prijs kwaliteit verhouding is goed!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Danail9
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
18 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij aten uitstekende bruschetta, verrukkelijke tonijn teryaki en een lekkere schotel gegrilde groenten. Aanbevelenswaardig restaurant met vriendelijke bediening!

Datum van bezoek: januari 2019
Bedank Lia462015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
20 december 2018 beoordeeld

Puerto de las Nieves is een klein dorpje met haven tussen de bergen in het Noord-Westen van Gran Canaria gelegen. Het uitzicht is adembenemend, maar het dorpje stelt niet zoveel voor. Aan de kleine dijk met het strand zijn enkele visrestaurants naast mekaar gelegen. Wij kozen dit jaar voor Ragu. Niemand kwam ons pushen om maar bij hen te komen eten, maar de Tripadviser badges lokten ons. Wij waren enkel geïnteresseerd in verse Dorade en die was er. Een grote vis voor 2 personen. Daarbij vroegen we een bord salade. De vis was superlekker, sappig gegrild. Dit samen met een lekker wijntje en een prachtig uitzicht, gaf ons 2 uurtjes lekker genieten van de lunch. Het koste 50€.

Datum van bezoek: december 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Nicksmolly
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Aan de haven, tussen meerdere restaurants ligt dit kleine visrestaurant. Wij kwamen er om lunchtijd. Waarschijnlijk door de goede recensies, zat het al snel vol. Bediening is aardig, snel en adviseert goed. Het prijsniveau is prima, zeker gezien de kwaliteit van de gerechten. Je zit overdekt, uit de zon. Voor een eenvoudige, maar goede lunch/diner, een aanbevelenswaardig restaurant.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank HSLB1
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die RAGÚ bekeken, bekeken ook

 

In RAGÚ geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding