Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Geweldig appartement en fijne omgeving”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Overzicht
Appartement -
3 slaapkamers, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Alicante, Costa Blanca, provincie Alicante, Valenciaanse Land

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
“Geweldig appartement en fijne omgeving”
Beoordeeld op 22 april 2017 voor een verblijf in April, 2017

Heel prettig appartement: erg schoon, vriendelijke ontvangst met hapjes (!), snelle reactie op vragen en de speeltuin binnen het appartementencomplex was perfect voor onze dochter. Parkeergarage was ook heel erg fijn. Supermarkt op loopafstand. Een aanrader.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
25 mei 2017
Thank you very much for your comments, I'm glad you and your lovely family enjoyed here, I hope to see you again.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5000000
Denmark
Niveau 6 bijdrager
99 beoordelingen
47 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 46 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 april 2017 voor een verblijf in April, 2017
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.com. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
25 mei 2017
I'm glad that you found everything to your taste, I'm sorry I did not indicate where the nearest supermarket was, because it was on the street parallel to the apartment, less than 5 minutes walk, for the next time I'll tell you exactly where it is.
I hope that if you return to play golf, let's meet again.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
54MPS
London
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 21 februari 2017 voor een verblijf in Februari, 2017
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
25 mei 2017
I am very glad that you find yourself so well in the apartment, we really like that our guests enjoy our property and Alicante city.
I hope to see you soon in Alicante !!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Victoria ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 augustus 2016 voor een verblijf in Juli, 2016
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
4 jan 2017
Thank you for placing your trust in my apartment, I have felt very happy knowing that you have been comfortable during your stay.
I hope to be able to receive you here again, You will always be well received
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Louisejj3 ...
Sheffield, Verenigd Koninkrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 16 juli 2016 voor een verblijf in Mei, 2016
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
4 jan 2017
Thank you Louise for choosing our apartment for your holidays.
It was a pleasure to meet you as a guest.
We will take into account your suggestion about the oven, but so far there has not been a problem, because in the description of the apartment is well specified....we always want to improve, we have bought a kettle
I hope you and your family enjoyed your 4 days holiday, our nice and sunny weather, Alicante's food as well as our city.

We hope to see you again.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Yera_Kz
Aberdeen, Verenigd Koninkrijk
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 september 2015 voor een verblijf in September, 2015
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling
Dit is een machinevertaling vanuit het Engels Wat is dit?
Language Weaver Machinevertalingen weergeven

Reisgroep: Overige
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Oorspronkelijk ingezonden in Engels op www.tripadvisor.co.uk. De oorspronkelijke versie bekijken
Antwoord van management
4 jan 2017
Thank you very much for all your comments.

It was a pleasure to receive you in the apartment, I am glad that you enjoyed the apartment and found here everything you needed.

If you ever want to go back I'd be happy to welcome you here.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
1 beoordeling
4 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in Februari, 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   No.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
3 apr 2018
In response to your assessment of your stay in our holiday apartment, we would like clarify some aspects:

Before your arrival you consulted us, what kind of wifi was in the apartment and what TV channels, we told you that the wifi is portable, not a domestic wifi (is limited to a certain number of gb and only allows one recharge (50+ 10gigas)) and the channels are Spanish channels, you were satisfied and with that information you made the reservation, You also requested a discount, because according to you, you are two elderly people who would be out of the apartment playing golf and this all you ask us,

you use up total of GB in just 5 days because you were all day connected to the internet and watching streaming TV, an average of 10-15gb per day, The bill and the data collection show it.

The air conditioning broke a few days before your entrance, the central heating needs an original part of the Carrier brand that has a service time of more than a month, and we had the bad luck that broke days before its arrival that is why we put the heaters of the same characteristics, We never told you turn off the heaters, the average temperature of Alicante in March was 19 ° during the day and 9 ° during the night (minimum 15 ° and maximum 21 °) it rained 4 days.


Upon you arrived on Wednesday, after checking the house with Rafaela, you were satisfied with everything, 3 days later, on Saturday, you told us everything was dirty and broken:

-After 3 days the apartment looked clearly dirty, the daily cleaning is not included in the price, if the same day of your arrival, Wednesday, when they checked the apartment you would have told Rafaela that something was dirty, you would have made a revision of the zones and on that same day an extra cleaning would have been done, without any kind of problem. -We are proud of our history and the satisfaction of our guests since we started in the vacation rental

-It did not work at all: the extractor made noise, we offered to change it on Monday, we had already contacted the electrician, (the technicians don´t work, neither Saturday nor Sunday If it is not an emergency ) You insisted that it was not necessary, that you came to play golf and practically you were not going to be at home, Rafaela insisted that if you wanted the extractor to be replaced, iit´s perfect, just to know 2 days before to advise the technician, but not Saturday, Sunday or holiday.

We made the relevant communications to Flipkey during your stay, it is not pleasant to receive unpleasant Whatsapp without justification, at all times we were aware of you, as we have always been, we send you all the information of the area, apartment ...

Even so, we thank you for the trust you placed in choosing our apartment to enjoy your holidays, although you didn´t find what you expected. We regret it, we don´t like to disappoint our clients, in fact, it is the first time we have a similar complaint
We will continue improving and trying to give a satisfactory service to all our guests
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 80
/ Nacht
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen