Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Stupendo!!!!”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Rijtjeshuis -
1 slaapkamer, 2 badkamers, met plaats voor 4 gasten
Roncola, Province of Bergamo, Lombardije

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 14 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Alles
Alles
Eerst Italiaans
Alles
Alles
CINZIA B
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 10 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
19 aug 2018
Regalare momenti di relax, per noi, è proprio un piacere! Un abbraccio e un arrivederci!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
360france ...
Oleggio, Italië
Niveau 3 bijdrager
22 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 aug 2017
Carissimi Francesca e Luca è stato un vero piacere potervi accogliere nel nostro B&B, due persone davvero squisite, sarete sempre i benvenuti! Un abbraccio Graziella e famiglia
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mosy67
Province of Milan, Italië
Niveau 3 bijdrager
10 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 nuttige stemmen
Beoordeeld op 26 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 apr 2017
Siete stati davvero molto gentili. Sono contenta che vi siate trovati bene a Oltre il Bosco e che siate riusciti a trovare la vostra tranquillità in questo luogo di pace, silenzio e natura...grazie infinite per questa splendida recensione.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Giuliano ...
Niveau 1 bijdrager
4 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 26 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
29 apr 2017
Ogni cosa qui è scelta per mettere a proprio agio chi desiderara soggiornare a Oltre il Bosco. Ciò che più mi preme è farvi sentire a casa. Naturalmente il merito è dello stupendo paesaggio che circonda il mio piccolo B&B. Un grazie sincero per essere stati qui.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Paola R
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 26 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 apr 2017
Ospiti davvero gentilissimi, grazie per aver soggiornato qui da noi a Oltre il Bosco e aver apprezzato ciò che ci circonda.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Nadia S
Bologna, Italië
2 beoordelingen
Beoordeeld op 26 april 2017 voor een verblijf in april 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 apr 2017
Grazie ragazzi! La soddisfazione più grande è saper che a Oltre il Bosco vi siate rilassatti e abbiate apprezzato la tranquillità e la semplicità di questo luogo. Alla prossima, allora...
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Skorpio62
Province of Milan, Italië
Niveau 3 bijdrager
14 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 20 februari 2017 voor een verblijf in februari 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 feb 2017
Grazie Pier per questa tua recensione. Siete stati degli ospiti piacevolissimi che hanno saputo apprezzare le piccole gioie che la Valle Imagna e Oltre il Bosco hanno da offrire. Saremo sempre lieti di ospitarvi ogni volta che lo desidererete.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen