Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Snaptravel
Orbitz.com
Booking.com
alle 10 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (37)
Beoordelingen filteren
37 resultaten
Waardering van reizigers
24
11
1
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
24
11
1
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 37 beoordelingen
Beoordeeld op 26 november 2019

Tijdens mijn bezoek aan B&B Villa Lavanda genoten van de prachtige omgeving. De B&B ligt op een hele centrale locatie om Puglia te ontdekken. Alberobello, de hoofdstad van de Trulli, ligt bijvoorbeeld maar op een klein halfuurtje rijden. Het gastendiner is een aanrader, heerlijke locale gerechten en je gaat met een goed gevulde maag naar bed. Fijne kamer waar je je even lekker kan terug trekken om na te genieten van je dagje uit. De kamer had een zitje en een badkamer ensuite en genoeg kastruimte. Jenny, de gastvrouw, is enorm gastvrij en weet gigantisch veel van de streek. Er is een gastenlounge waar je Nederlandse TV kunt kijken en koffie en thee kan zetten. Ook heeft ze hier een koelkast/honesty-bar vol fris, wijn en bier, wat je aan het einde van je verblijf bij Jenny kan afrekenen.

Datum van verblijf: oktober 2019
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank madeliefkeijzer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jenny S, Eigenaar van B&B Villa Lavanda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 27 november 2019

Wat en fijne beoordeling!
Hier ben ik echt blij mee en je laat de voordelen van een verblijf in Villa Lavanda mooi zien aan onze toekomstige gasten. Ik hoop dat je in de toekomst terug zult komen en dan ben je weer van harte welkom hier!

Jenny

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 15 augustus 2019

Prima uitvalsbasis om Puglia te ontdekken. Gastendiner met de andere gasten was leuk en heerlijk. B&B ligt midden tussen de trulli’s. Aardige en vriendelijke gastvrouw. Eigen auto is een must. Fiets en of openbaar vervoer is geen optie.

Datum van verblijf: augustus 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank RonaldW1264
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jenny S, Eigenaar van B&B Villa Lavanda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 16 augustus 2019

Dank voor de complimenten. Inderdaad een eigen auto is een must, maar dat is hier overal in Puglia. Tenzij je veel tijd hebt en met de trein en busverbindingen toe kunt. Het was fijn jullie als gasten te hebben en we zullen jullie met plezier terugzien voor onze kookworkshops met aansluitend diner!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 22 mei 2019

Tijdens ons kort bezoek van 4 dagen aan Puglia hebben we een heerlijk verblijf gehad in de mooie B&B van gastvrouw Jenny. Door de centrale lokatie in Puglia kun je van hieruit gemakkelijk de diverse mooie plaatsjes en plekjes bezoeken, meer dan de moeite waard en alles op vrij korte afstand (max. 50 km).
Het ontbijt is niet heel uitgebreid maar meer dan goed, met elke dag wat anders en was voor ons prima. Leuke kamer, badkamer en gastenruimte. Grote ''woonkamer'' met terrasjes aan voor- en achterzijde.
Gastvrouw is erg attent en kan je van goede tips voorzien !

Al met al

Datum van verblijf: mei 2019
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank eugtheelen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jenny S, Eigenaar van B&B Villa Lavanda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 mei 2019

Lieve Gasten,

dank voor jullie beoordeling.
Ik zag hoe jullie van de streek genieten en enk dat er nog veel te ontdekken is voor jullie.
Bij een volgend bezoek aan Puglia zie ik jullie graag terug als gasten.

Jenny

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 augustus 2018

Erg genoten hier. Gastvrouw Jenny weet veel over de omgeving en eten bij Masseria Vecchia Mastro Marco op aanraden van Jenny was heerlijk.
Daarnaast iedere morgen een goed en uitgebreid ontbijt.
De kamer is groot en schoon en heeft een comfortabel bed.

Datum van verblijf: juli 2018
  • Reistype: Reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank LS0712
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jenny S, Eigenaar van B&B Villa Lavanda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 augustus 2018

Bedankt lieve gasten!
Het was een genoegen jullie te hebben en je enthousiasme te zien voor het schone Puglia.
Hopelijk komen jullie nog eens terug om meer van de streek te zien.

Jenny

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 juli 2018

We hadden een gezellige week in Villa Lavanda met veel tips over restaurants , evenementen e.a. !
Uitstekende uitvalsbasis om Apulië te verkennen !
Gastvrouw Jenny doet er alles aan om je een fantastisch verblijf te bezorgen !

Kamertip: Ruime kamer , smaakvol ingericht met alle comfort !
Datum van verblijf: juni 2018
Reistype: Reisde met een partner
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Road780540
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jenny S, Eigenaar van B&B Villa Lavanda, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 juli 2018

Heel hartelijk bedankt voor jullie review en ik hoop dat we elkaar in de toekomst hier in Puglia bij B&B Villa Lavanda opnieuw zullen ontmoeten.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken