Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Volop genoten”

Beoordeling van Trullo Sereno Angelo

Vacanza nel cuore della valle ditria in un angolo di pace.
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Vacanza nel cuore della valle ditria in un angolo di pace.
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Vacanza nel cuore della valle ditria in un angolo di pace.
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Locorotondo, Province of Bari, Apulië (Puglia)

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 16 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Lilian v
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Volop genoten”
Beoordeeld op 22 mei 2018 voor een verblijf in april 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

We hadden de trullo uitgekozen vanwege de centrale ligging ten opzichte van plaatsen als Locorotondo, Martina Franca, Ostuni, Alberobello, Matera etc. Zeker ook leuk: Monopoly, Polignano a Mare.
De trullo is schitteren, hoe leuk om een week in dit authentieke huisje met prachting uitzicht te logeren! Onze hartelijke gastheer Angelo ontving ons enthousiast en had ervoor gezorgd dat het ons aan niks ontbrak. Overal stonden lekkere en praktische dingen (eten, doucheproducten etc.) die we mochten gebruiken. De trullo is knus maar voor 2 personen meer dan ruim genoeg. De woonkamer/keuken is wat klein, slaap- en badkamer ruim. De douche is heerlijk. Kortom: een aanrader!!

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Henny V
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Trullo”
Beoordeeld op 22 september 2016 voor een verblijf in september 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Zeer leuke en mooie Trullo, zeer attente ontvangst door Angelo.
De Trullo is zeer compleet met vele extra's zeker een aanrader.
Het parkeren en uitrijden van de Trullo vergt behendigheid en inzicht.
Ook goede beschrijving van Angelo wat je moet zien in de buurt van Locorotondo.
Locorotondo is ook een mooie stad die je zeker gezien moet hebben.

Groetjes van familie Boers en van Broekhoven

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Valentina ...
Niveau 3 bijdrager
11 beoordelingen
6 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 12 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 augustus 2018 voor een verblijf in augustus 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
santinoMe ...
Messina, Italy
Niveau 6 bijdrager
467 beoordelingen
35 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 200 nuttige stemmen
Beoordeeld op 14 juni 2018 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antonella ...
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
Beoordeeld op 3 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
superarca
Bagno a Ripoli, Italië
Niveau 6 bijdrager
134 beoordelingen
39 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 60 nuttige stemmen
Beoordeeld op 16 januari 2018 voor een verblijf in januari 2018
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
azzurra_2 ...
Brindisi, Italië
Niveau 4 bijdrager
19 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
Beoordeeld op 4 december 2017 voor een verblijf in december 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen