Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (536)
Beoordelingen filteren
536 resultaten
Waardering van reizigers
449
51
16
8
12
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
449
51
16
8
12
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 536 beoordelingen
Beoordeeld op 13 augustus 2017 via mobiele applicatie

Prachtig hotel , ongelooflijke luxe . Prachtige golf . Top restaurant , prachtige bediening met ongelooflijk mooie afgewerkte borden . Een streling voor het ook. Ietsje ver van de kust maar zeker de moeite waard om een uitstap van te maken

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met vrienden
1  Bedank chretiennev
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FincaCortesin, Manager van Finca Cortesin Hotel Golf & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2017
Google-vertaling

Dear chretiennev,
Thank you so much for your fantastic review of our hotel and the team. We are delighted that you enjoyed your stay with us and we look forward to seeing you again very soon.
Kindest regards,
Alberto Peláez
Executive Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 5 augustus 2017 via mobiele applicatie

Na een bezoek gebracht te hebben aan de Kabuki in Finca Cortesin, welk een fantastische ervaring was, nu naar de Don Giovani geweest .
Service en setting ondermaats , Cappucino moeten teruggeven om dan uiteindelijk wel een perfecte te krijgen .
Eten doorsnee maar is zeker de verplaatsing niet waard .
Het hotel is kwa uitstraling en ligging prachtig .
Drie gin tonics en 1 glas champagne, deze laatste niet aan tafel uitgeschonken en zonder enige vermelding van merk voor de prijs van 85€.
De gin was wel fantastisch, merk GauGin, een ontdekking .
Teleurstellende diner algoed dat het gezelschap super was .

Datum van verblijf: augustus 2017
Reistype: Reisde met vrienden
Bedank pandoraOne
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FincaCortesin, Manager van Finca Cortesin Hotel Golf & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 26 september 2017
Google-vertaling

Dear pandoraOne,
Thank you for having taken the time to share this review on Tripadvisor.
I am sorry to read that your experience at Don Giovanni did not live up to your expectations and that we were unable to provide you with a value for money experience, as this are something that we actually pride ourselves of. I would hope that you will be willing to give us another opportunity in the future, in which case I would be happy to personally take care of all arrangements to ensure a future Cortesin experience will be truly unforgettable.
Kind regards,
Alberto Peláez
Executive Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 6 juli 2017 via mobiele applicatie

Heel fijn heel luxe hotel.
Prachtige kamers met alles erop en eraan.
De buitenaccommodatie is exceptioneel.
Met twee grote zwembaden en mooi aangelegde tuinen.
Professionele staf die gastvrijheid hoog in het vaandel heeft staan.
Het Spaanse restaurant is een aanrader.
Ga er zeker nog eens terug.

Datum van verblijf: juni 2017
Reistype: Reisde met een partner
Bedank anna b
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 januari 2017

Heb hier mogen logeren afgelopen september en het was de beste hotelervaring uit m'n leven. Wat een fantastisch personeel, wat een magnifieke hotelkamer, wat een geweldige zwembaden en wat een heerlijk eten! Niet te evenaren ben ik bang!

Datum van verblijf: september 2016
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Locatie
    • Kamers
    • Service
Bedank Mariska M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FincaCortesin, Gerente van Finca Cortesin Hotel Golf & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 14 januari 2017
Google-vertaling

Dear Mariska M,

Thank you for taking the time to review your recent stay at Finca Cortesin. I am delighted to hear that you think so highly of our service, staff and beautiful rooms.
I look forward to sharing your kind words with the entire team and hope to welcome you again soon. 
Kind regards,
Alberto Peláez
Executive Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 november 2016

Zo een gaaf hotel. Kleinschalig. Prachtig.
Mooie combinatie tussen modern en wat klassieker.
Ze weten hoe het werkt hier.ligt niet aan het strand maar het hotel geeft heel veel ruimte. Dingen shulttke ook naar de beachclub vh strand.
Aanrader.

Datum van verblijf: mei 2016
Bedank sandrabQ6618VQ
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FincaCortesin, Manager van Finca Cortesin Hotel Golf & Spa, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 30 december 2016
Google-vertaling

Dear Sandra B,
Thank you for taking the time to review your recent stay at Finca Cortesin. I am delighted to hear that your entire experience was outstanding. I look forward to sharing your kind words with the team and hope to welcome you again soon. 
Kind regards,
Alberto Peláez
Executive Assistant Manager

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken