“Zalige ervaring ”

Cantina Langelina Ristorante
Geclassificeerd als nr. 6 van 22 Restaurants in Corinaldo
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Geschikt voor: Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
23 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Ze hebben een uitgebreide kaart. En we hadden dan ook 5 verschillende gerechten besteld.
Die waren elk voortreffelijk. Gaande van een simpele ravioli tot octopus.
We zijn al een tweede keer gaan eten bij hen. En al het goede werd bevestigd.

Datum van bezoek: september 2020

24 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super mooie locatie, uitzicht op Corinaldo. Maar bediening is ronduit slecht. Ze doen hun best, maar staan na 3 minuten al nog dwingend aan je tafel om te vragen wat je wilt eten. Dit herhaalt zich een paar keer. Vervolgens moet je heel lang op het eten wachten. Het eten was niet smaakvol. De wijn kwam zelfs helemaal niet. En achteraf bleek nog eens dat ze de wijn zelfs 2x gerekend hadden. Ik begrijp niet goed waar het certificaat van uitmuntendheid van TripAdvisor voor staat als dit soort restaurants het krijgen....

Datum van bezoek: augustus 2019
19 juli 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Matig tot slecht!
Een geweldig panorama maakt nog geen goede keuken...
Op het terras zit je op plastic stoelen zonder kussens, dit is echt goedkoop en nodigt niet uit om hier lang te verblijven!
De carpaccio was taai en de prosciutto bij de meloen was zo dik gesneden, dat je er bijna niet doorheen kon bijten...
Na het voorgerecht kwam voor 2 personen het hoofdgerecht, waarvan de risotto erg droog was. Pas toen de twee hoofdgerechten op waren, kwamen de twee hoofdgerechten voor de overige gasten van ons gezelschap! Timing???
De tagliatelli waren deels nog ongekookt met harde stukken erin. Dit krijg je als je diepgevroren verse pasta niet goed ontdooit, voordat je deze in kokend water doet...
Na ons kwamen grote groepen! Schijnbaar maakt het dan niet uit of de keuken goed is...

Datum van bezoek: juli 2019
12 juni 2019 beoordeeld

Na 2 jaar kom je terug met dezefde verwachtingen en kom je tot de vaststelling dat het hier spijtig genoeg een heel triestig gebeuren is geworden
je komt in de tuin die tot tegenstelling met de voorbije keren helemaal niet meer zo netjes is onderhouden onder het terras loopt er een kat rond en ruikt het langs de kant naar kattepis de bediening is ondermaats geworden als je een voorgerecht besteld met nadien een pasta word met ongeloof gezegd voor erna? Meestal eet je toch een Voor gerecht Voor je hoofdmaaltijd niet
je vraagt een fles wijn die daar wordt gemaakt en gebotteld waarvan je in de vorige keren telkens een karton mee nr huis nam
de tafel achter ons krijg een fles wijn die heel warm was vroeg om een verkoelende hals erom de tafel langs ons kreeg voorgerecht en hoofdgerecht samen mijn echtgenoot zei al dadelijk als dat bij ons is sta ik op en zijn we weg
we krijgen onze fles wijn en ook deze was warm als urine om het mooier te beschrijven
ik ben opgestaan om een ijsemmer of kraag te vragen om rond de fles te doen
we krijgen ons voorgerecht waar bolletjes buffelmozzarella op zouden liggen maar die gewone mozzarella waren
daarna brengen ze brood volledig uitgedroogd tenslotte onze pasta ik vraag wat extra kaas waar je normaal nog niet om moest vragen want dat werd automatisch gebracht mijn vraag werd nog niet eens gehoord zijn zelf kaas gaan halen
Kortom een heel triestig gebeuren is het daar geworden
Op 2 jaar tijd zo een verandering
wij zijn tientallen keren geweest ervoor maar ons zien ze daar nooit meer terug!

Datum van bezoek: juni 2019
21 juni 2017 beoordeeld

Als je hier door de week komt een zaligheid
Lekker eten
Prachtig uitzicht als je onder de overdekte veranda kan zitten
In het weekend meestal heel druk met huwelijksfeesten communies maar als er plaats is wordt je evengoed bediend en moet je geen eeuwigheid wachten

Datum van bezoek: september 2016

Reizigers die Cantina Langelina Ristorante bekeken, bekeken ook

Corinaldo, Province of Ancona

In Cantina Langelina Ristorante geweest? Deel je ervaringen!