Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
Vio.com
Etrip
Agoda.com
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (66)
Beoordelingen filteren
66 resultaten
Waardering van reizigers
56
8
1
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
56
8
1
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 6 van 66 beoordelingen
Beoordeeld op 1 september 2021

Prachtige B&B "Il Settimo Borgo" in Italië is een super setting voor een fijne vakantie waar je al de stress even van je af kan gooien.
De gast heer en dame (Martin & Jeannette) zorgen ervoor dat je je meteen thuis voelt, en lopen het vuur uit hun sloffen voor je.
De kamers zijn netjes, schoon en sfeervol aangekleed.
Het ontbijt is goed verzorgd en heb je bepaalde wensen of een dieet dan doen hun er alles aan om je een volwaardig ontbijt voor te zetten.
Er is voldoende parkeer gelegenheid en de B&B is rolstoel vriendelijk.
De locatie is een goede uitvalsbasis om zowel naar zee of land inwaarts mooie routes te rijden.
Als je naar het mooie Corinaldo of omgeving gaat, is dit een echte aanrader als je een paar dagen ergens wilt neerstrijken....

Datum van verblijf: augustus 2021
Reistype: Reisde met een partner
Bedank moonn798
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 18 september 2020 via mobiele applicatie

Mijn verblijf in Il Settimo Borgo was, wat je van een vakantie verwacht. Mooie, schone en ruime kamer, een heel gastvrije ontvangst, in een prachtige omgeving.
Elke dag buiten ontbijten, met door Martin vers gebakken brood. De dag kun je nauwelijks beter beginnen. Goede tips en brochures om interessante plaatsen te bezoeken. Binnen een reisafstand van 30-60 min. kun je o.a. het strand en druipsteengrotten bezoeken of mooie wandelingen maken. De B&B ligt ca. 1 km. van het van Corinaldo, waardoor diverse leuke restaurantjes te voet bezocht kunnen worden.
Een avond en een middag werden Italiaanse overheerlijke gerechten, cq. hapjes klaar gemaakt samen met Oostenrijkse vrienden. Alle ingredienten uit eigen tuin; verwennerij puur.
Kortom: Il Settimo Borgo is een aanrader.

Datum van verblijf: september 2020
Reistype: Reisde alleen
Bedank Manboer
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 10 juni 2019 via mobiele applicatie

Geweldige B&B met prachtig uitzicht op loopafstand van Corinaldo. Warme ontvangst, ruime kamer, super ontbijt, heerlijke huiswijn.
Heerlijk diner en pizza avond gehad in de B&B.
Super reisadviezen gehad voor leuke dagtripjes.
Echt een aanrader!

Datum van verblijf: mei 2019
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Gert-Jan W
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 14 augustus 2018

Dit jaar voor de 5e keer en het voelde weer als thuiskomen. Locatie en accommodatie zijn prachtig. Huis ligt tegen een berg in een prachtige tuin. Lekker ontbijt onder de olijfbomen en s avonds genieten van een wijntje op het terras. Wat wil een mens nog meer.

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank job297
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 16 mei 2018 via mobiele applicatie

Op doorreis even aanbeland bij Herman en Marion. Lekker plekje met uitzicht op de omgeving en op loop afstand van Corinaldo. Dus geen probleem om ‘s avonds erheen te lopen, lekker te eten en te voet weer terug. Ook dichtbij mooie uitstapjes en de zee. Lekker pizza avond als je zin hebt.

Datum van verblijf: mei 2018
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank GdJ2708
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken