Onze eerste avond in Corinaldo hebben wij hier gegeten. Erg goed verzorgd, lekker en zeer betaalbaar!
Om de hoek van Porto Novo heerlijk gegeten onder de bomen van Via Dietro le Monache. Heerlijke prosciutto e melon, griglia mista. Ter afsluiting een limoncello van het huis.
Uitgebreide menukaart met naast pasta gerechten ook vlees/vis. Redelijke prijzen met drankje na van de zaak. Voor herhaling vatbaar. Restaurant zit is gevestigd in de vestingmuur met buitenterras.
Mooie kaart, leuke bediening, fijn terras, mooie wijnen.
Het eten was uit de kunst, zowel het voorgerecht (cozze) als het hoofdgerecht (tagliata) waren super. De wijn was een goede aanvulling.
Aan het einde gratis limoncello en/of bananenlikeur.
wat een ervaring !!, en niet alleen van ons maar ook die van bijna alle gasten van B&B 'il settimo borgo' in Corinaldo. Heerlijk gegeten in een gezellige ongedwongen sfeer ! Tot de volgende keer.