Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtige b&b, gastvrij, sfeervol en landelijk ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 4 gasten
Corinaldo, Province of Ancona, Marche

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 9 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Nasanit
Deventer, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Prachtige b&b, gastvrij, sfeervol en landelijk gelegen”
Beoordeeld op 4 juni 2018 voor een verblijf in juni 2018
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Wij hebben een week verbleven in Casa del Fonte. De b&b straalt rust en gezelligheid uit en we zijn zeer gastvrij ontvangen.

De kamer is sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Vanuit de mooie aangelegde tuin kijk je uit over een prachtig Italiaans heuvel landschap.

Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid en we hebben in de avond mee gegeten met de familie.

Corinaldo is een typisch Italiaans dorpje en zeker de moeite waard om te bezoeken. Het zandstrand van Senigallia ligt op 20 minuten rijden van de b&b. Het is een leuke druk bezochte badplaats met kilometers strand.

Wij komen zeker terug!

Datum van verblijf: juni 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Kroon01
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
Beoordeeld op 28 mei 2018 voor een verblijf in mei 2018

Datum van verblijf: mei 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FredvanE
Swindon, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
15 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 26 januari 2018 voor een verblijf in december 2017

Datum van verblijf: december 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Theroamin ...
Londen, Verenigd Koninkrijk
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 nuttige stemmen
Beoordeeld op 8 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Datum van verblijf: augustus 2017
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
egidio a
Verona, Italië
Niveau 1 bijdrager
3 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 5 september 2019 voor een verblijf in september 2019

Datum van verblijf: september 2019
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
serenar72 ...
Forli, Italië
Niveau 6 bijdrager
116 beoordelingen
22 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 102 nuttige stemmen
Beoordeeld op 17 september 2018 voor een verblijf in september 2018

Datum van verblijf: september 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
didicipp2 ...
Padua, Italië
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
Beoordeeld op 29 april 2018 voor een verblijf in april 2018

Datum van verblijf: april 2018
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt Tripadvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen