Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Vio.com
Trip.com
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (144)
Beoordelingen filteren
144 resultaten
Waardering van reizigers
107
31
4
2
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
107
31
4
2
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 144 beoordelingen
Beoordeeld op 7 augustus 2020

Een hele week in Albergo Ristorante la Torre. Wat een verwennerij. Veilig tijdens coronatijd. Ook het ontbijtbuffet prima opgelost en genoeg keuze. Grotere kamer gekregen omdat we een hele week daar verbleven. Elke dag weer spik en span! 5km naar het Comomeer is het knusse dorpje Argegno. In Colonno begint de Greenway Lago di Como, een prachtige wandeling langs het Comomeer en door dorpjes. Bij terugkeer van uitstapjes is het zwembad een heerlijke verkoeling en vervolgens te relaxen met een drankje en snackje. Het restaurant heeft een prima kok die heerlijke gerechten bereidt en je hoeft niet bang te zijn dat je te weing krijgt. Het personeel altijd even vriendelijk en de eigenaresse kundig in alles wat ze doet. Ivm lawaai van de weg het perceel in zijn geheel 1 km verplaatsen om een 10÷ te krijgen. Al met al een aanrader, We hebben er een geweldige week gehad. We zouden er zeker terugkomen!

Datum van verblijf: juli 2020
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank iennekep
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Annalisa Arnoldi, Proprietario van Hotel La Torre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2020
Google-vertaling

Dear Iennekep, thank you for the beautiful review.
We are happy that you spent your vacation feeling safe and welcome. We are also happy that you enjoyed Lake Como and our Valley. We apologize for the street noise, we hope it didn't bother you too much during the night.
Thank you again and greetings from Castiglione!
Best regards.

La Torre Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 juli 2019 via mobiele applicatie

In de buurt van het Comomeer hebben we 2 nachten doorgebracht in dit hotel. Absoluut geen spijt van gehad: ruime kamer, goed restaurant, vriendelijke medewerkers en een heerlijk zwembad. De prijs maakt dat de prijs-kwaliteitsverhouding erg goed is. Het ontbijt is een klein verbeterpunt, niet heel veel keuze.

Datum van verblijf: juli 2019
Reistype: Reisde met een partner
1  Bedank erwing2013
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
annalisa A, Proprietario van Hotel La Torre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 juli 2019
Google-vertaling

Dear Erwing2013,
Thank you for your review that is really important for us.
Thanks for the support, our main goal is to give our guests a great holiday.
We hope you enjoyed our hotel.
Thanks again.
All the best,

La Torre Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 14 september 2018

Een klein stukje rijden vanaf het Comomeer vind je in de bergen een rustig hotel met prima bediening, goed eten, ruime kamer en vriendelijk personeel. De eigenaresse is ook behulpzaam met het geven van tips voor de omgeving.

Datum van verblijf: september 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Hemmerin
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
annalisa A, Proprietario van Hotel La Torre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 februari 2019
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your comment and for your review. We are happy that you enjoyed our Hotel and we hope to see you here again.
Best regards,
La Torre Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 8 augustus 2018 via mobiele applicatie

Mooi hotel gelegen in de bergen, ong 15min rijden naar Lake Como. Super aardige vrouw die goede tips geeft. Daarnaast heeft het hotel een restaurant met een goede kok, genoeg keuze op het menu en lekkere wijnen! Wij hebben beiden dagen hier gegeten. Kamers zijn ruim en er is een fijn zwembad waar je aan kan liggen. Ontbijt is ook prima met lekkere koffie, dit hotel is echt een aanrader!

Datum van verblijf: augustus 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Donna T
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
annalisa A, Proprietario van Hotel La Torre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 23 februari 2019
Google-vertaling

Dear Guest,
Thank you for your comment and for your review. We are happy that you enjoyed our Hotel and we hope to see you here again.
Best regards,
La Torre Staff

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 juli 2018 via mobiele applicatie

Heel knus en schoon kleinschalig hotel. Ruime kamers, fijn zwembad, heerlijk eten en erg vriendelijk personeel. Ideaal voor een verblijf in de buurt van het Comomeer - slechts 10 min met de auto naar het meer.

Datum van verblijf: juli 2018
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Marly v
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Annalisa A, Proprietario van Hotel La Torre, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 7 augustus 2018
Google-vertaling

Thank you very much for your review, which makes us proud of everything daily we do , to make your stay in our hotel pleasant.
Making our customers happy is our mission. You are always welcome !

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken