Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prachtig gerenoveerd vakantiehuis”
andere reiziger heeft deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
4 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 10 gasten
Beveren-Ijzer, Alveringem, West-Vlaanderen

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 8 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
PHVCL
Lauwe
Niveau 3 bijdrager
12 beoordelingen
9 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
“Prachtig gerenoveerd vakantiehuis”
Beoordeeld op 16 januari 2017 voor een verblijf in december 2016
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Hebben eindejaarsweekend doorgebracht met vrienden. Wij waren met 8 personen, het huis is heel ruim, was gezellig ingericht, met kerstdecoratie. Sanitair en keuken zijn zeer netjes en nieuw. Alles is aanwezig in de keuken om lekker te koken. TV,Telenet en WiFi aanwezig. Kamers zijn romantisch ingericht en bedden mooi opgemaakt met luxe bedlinnen. Wij werden heel vriendelijk ontvangen door de gastvrouw bij aankomst !
Zeker een aanrader ! Ook tijdens de winter

Je leeftijdgroep 50-64
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
16 jan 2017
Beste,
Bedankt voor uw fijne reactie! Het doet ons veel plezier dat u verblijf uitstekend was.
We kijken er naar uit u opnieuw in onze woning te kunnen verwelkomen in de toekomst. Patsy"
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
vincent v
Koksijde, België
Niveau 4 bijdrager
20 beoordelingen
5 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 nuttige stemmen
“Prachtig vakantiehuis - heel rustig gelegen en luxueus ingericht.”
Beoordeeld op 7 januari 2017 voor een verblijf in november 2016

We hebben super genoten van de grote tuin en de gezellige zithoek. Al de bedden hebben splinternieuwe superzalige matrassen. Ontspannen in het bubbelbad was plezant. De ligging van de woning is ideaal om in de streek rond te fietsen door de pittoreske landelijke dorpjes. We komen zeker terug.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
9 jan 2017
Beste,
Bedankt voor uw fijne reactie! We kijken er naar uit u opnieuw in onze woning te kunnen verwelkomen in de toekomst.
Patsy
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Marc E
1 beoordeling
Beoordeeld op 6 augustus 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
8 aug 2017
Vielen dank für die nette Bewertung. Ich bin froh, dass Sie einen schönen Urlaub in meinen Urlaub genossen. Auf Wiedersehen. Patsy
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen