Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“De moeite waard”
Beoordeling van Olivi Restaurant

Olivi Restaurant
Geclassificeerd als nr. 10 van 104 Restaurants in Agia Marina
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 19
Keukens: Grieks, Mediterraan
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Ontbijt, Na sluitingstijd, Bezorgen, Reserveringen
28 juli 2017 beoordeeld

Een plek waar het goed vertoeven is (na zonsondergang) maar zou er wel voor dat je aan de buitenkant kan zitten. Doet in het midden van het terras wat rumoerig/onrustig aan doordat het hardwerkende personeel veel met elkaar praat en heen en weer vliegt. De prijzen zij toegankelijk en met name de goedgevulde Risotto is zeker een aanrader!

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank rene1112017
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (737)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

4 - 8 van 738 beoordelingen

25 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Een plek om in een prettige omgeving aan een leuk klein "pleintje" erg lekker Grieks te eten.
Een zeer voorkomende bediening en de standaard saganaki en gevulde tomaten zijn er net iets beter dan elders.

Bedank JanvanDijkOldehove
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voila L, Ιδιοκτήτης van Olivi Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 26 juni 2017
Google-vertaling

Thank you, looking forward to see you again.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Lekker eten, vriendelijke bediening. Wel op terras gaan zitten als je niet te veel last van de kids playground wilt hebben.

Bedank Bram v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voila L, Owner van Olivi Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 mei 2017
Google-vertaling

Thank you and welcome again..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
1 mei 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Tijdens onze vakantie afgelopen week hebben we telkens bij Olivi gegeten. Vanaf het eerste moment van kennismaken tijdens een korte wandeling gaf het een goed gevoel, misschien ook wel door de enthousiaste verwelkoming. Wij waren samen op pad en onze kleindochter van 10 jaar mocht dit keer met ons mee. Ze werd er als een prinses behandeld en niets was teveel. Direct aangegeven dat ze een allergie had en daar werd perfect rekening mee gehouden. Telkens was er na het eten een bijzondere verrassing voor haar bij en nooit hetzelfde. Het eten was voortreffelijk, smaakvol en ruim voldoende en goed betaalbaar, telkens iets extra. De kaart is ruim voorzien, voor elk wat wils. Beide broers die het bedrijf runnen werken hard en zijn vrolijk, maken dat de sfeer goed is en met veel persoonlijke aandacht voor hun klanten is het een dagelijks terugkerend feestje om daar te komen. Aanrader om hier te eten.

Bedank Cees B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voila L, Owner van Olivi Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 mei 2017
Google-vertaling

Thank you and welcome again..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 september 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Vanavond bij Olivi gegeten via TripAdvisor. We werden zeer vriendelijk welkom geheten en er werd gelijk een kinderstoel klaargezet. De menukaart is zeer divers, echt voor ieder wat wils. Wij namen een gecombineerde pizza van gyros met pepperoni en een bord met kip gyros, frites en tzatziki. Verder hadden we beide een halve liter bier en werden we bij het vragen van de rekening verrast met een bolletje ijs en citroencake van het huis. De rekening was nog geen €24.00
Een heerlijk ongedwongen sfeer op een ontzettend leuk terras met geweldige bediening. Wij gaan hier deze vakantie zeker nog meer dan eens terug komen.

Bedank juhu87
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voila L, Owner van Olivi Restaurant, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 mei 2017
Google-vertaling

Thank you and welcome again..

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Olivi Restaurant bekeken, bekeken ook

 
Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 
Agia Marina, Chania Prefecture
Agia Marina, Chania Prefecture
 

In Olivi Restaurant geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding