Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“De perfecte plek om even helemaal tot rust te ...”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 1 badkamer, met plaats voor 2 gasten
Teilhede, Puy-de-Dome, Auvergne-Rhône-Alpes

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 17 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Poohpooh ...
Almere, Nederland
Niveau 5 bijdrager
45 beoordelingen
12 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 20 nuttige stemmen
“De perfecte plek om even helemaal tot rust te komen en te genieten”
Beoordeeld op 2 augustus 2013 voor een verblijf in juli 2013

We hebben hier een nacht overnacht op doorreis van Spanje terug naar Nederland. Het huisje ligt dicht aan de peage bij Clermont Ferrand, maar daar merk je helemaal niets van. Bij binnenkomst werden we verwelkomd met een heerlijk koud drankje en werd ons de heerlijk frisse kamer gewezen. We werden geholpen met het kiezen van een van de restaurants en vervolgens werden we bijna gedwongen te ontspannen! In een ligstoeltje op het balkon uitkijkend op de vallei. Heerlijk na een lange dag reizen!

We werden gewezen op de aanwezigheid van het vulkaanmeer Gour de Tazenat en ze zei dat ze bijna zeker wist dat we het prachtig zouden vinden om onze volgende dag daar te beginnen en vervolgens door te rijden. Na een heerlijk ontbijt met verse producten uit de streek met een prachtig uitzicht over de vallei zijn we inderdaad de dag prachtig begonnen met een verfrissende duik in dit meer, 's ochtends als de zon er nog laag bovenstaat het allermooist!

Als we ooit nog in de buurt komen, komen we hier graag eens terug! Wat een fijne plek.

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De vriendelijkheid van de gastheer en gastvrouw
Minpunten: Niet van toepassing
Reisgroep: Partner
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8888-Chri ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 3 oktober 2017 voor een verblijf in september 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Claire B
Agen, Frankrijk
2 beoordelingen
Beoordeeld op 17 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
leelaug
Montagnat, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 20 september 2016 voor een verblijf in september 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Reisgroep: En famille élargie
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
Grote groepen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
10 dec 2016
En vous remerciant. C'était avec le plus grand plaisir. Dominique et Yves
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
vasseurje ...
Lardy, Frankrijk
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 september 2016 voor een verblijf in augustus 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Algemene staat van de woning Beddengoed & matrassen
Keuken & keukengerei Hoe schoon was de badkamer?
Overige faciliteiten & voorzieningen Service
Reisgroep: Avec mon époux(se) / partenaire
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Een TripAdvisor-lid
Niveau 2 bijdrager
7 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 nuttige stem
Beoordeeld op 25 maart 2016 voor een verblijf in maart 2016
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
26 mrt 2016
Merci ! Ce fut réciproque. Au grand plaisir de vous revoir ....!
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Jean-Luc ...
2 beoordelingen
Beoordeeld op 10 januari 2016 voor een verblijf in december 2015
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
14 jan 2016
Je vous remercie pour votre beau message ! Nous avons �t� tr�s tr�s heureux de vous accueillir! Peut-�tre � une autre fois, avec le plus grand plaisir. Cordialement. Dominique
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen