Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Gratis annuleren tot 25/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 88
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 105
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Villa Boreas(Wissant)
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Le Colombier(Wissant)
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Priceline
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (140)
Beoordelingen filteren
140 resultaten
Waardering van reizigers
16
46
32
27
19
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
16
46
32
27
19
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 140 beoordelingen
15 augustus 2016 beoordeeld

In de tuin van het hotel stond een bord dat het strandterras open was. Dat wilden we weleens zien, want het hotel ligt prachtig in de duinen en kijkt uit op zee. Maar het bleek niet waar te zijn: het terras is een houten vlonder naast het hotel en kijkt zelfs niet op zee of strand uit. Ze hebben wel lekker lokaal bier, dus we zijn blijven zitten om van de lekkere biertjes te genieten.

  • Verbleef: augustus 2016, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
Bedank Adelien57
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

We zijn hier enkel komen eten.
We zochten op een zaterdagavond een plaats om te gaan eten.
Incl onze hond. Blijkbaar zijn niet overal honden welkom.

Hier wel. Gelukkig.
Het is een authentiek kader. De keuken is simpel maar wel lekker.
We namen de crevettes in look, de trio van crevettes. En als hoofdgerecht de trio van vissen en de sole meunier.


Het enige minpuntje was de
Rumoerige, grote tafel met hollanders die er echt een zooitje van maakte.

Voor de rest was alles zeer lekker en verzorgd. Niks op aan te merken.

Verbleef: februari 2016, reisde met familie
1  Bedank Nith_VG
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
7 december 2015 beoordeeld

Je komt bijna een "restaurantmuseum" binnen, en dat geeft ook gelijk een aparte sfeer dewelke we al lang niet meer kenden. Bijgevolg, alleen hiervoor al, toch de moeite. Vriendelijke, attente bediening en goed bereide gerechten. Geen spectakelkeuken, maar Frankrijk 50 jaar terug, en dat hoeft niet per definitie negatief te zijn !

  • Verbleef: december 2015, reisde met een partner
    • Service
1  Bedank Willy V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
hotpla, Propriétaire van Hotel de la Plage, reageerde op deze beoordelingGereageerd 7 februari 2016
Google-vertaling

Nous nous familiarisons enfin avec TripAdvisor et répondons à votre message ancien.
Merci de votre appréciation.
Notre volonté est bien de conserver le charme de cet hôtel ancien.
Recontacter nous par téléphone au 0033 321359187 nous aurons le plaisir de vous recevoir a nouveau.

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
3 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Mooi van buiten maar vergane glorie van binnen, de tijd is er blijven stilstaan : kleine deprimerende kamers, amper meubilair (1 tafeltje + stoel), klein bed, zeer slechte isolatie. Ontbijt gewoontjes, zonder meer. Gewoon zijn geld niet waard.

Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
1  Bedank Kristel F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 september 2012 beoordeeld

Het was vrij duur. Het eten was er zeer slecht 2 dagen een bolletje rijst en de rest te slecht om op te noemen.de 3e dag kouwe soep ik weet nu nog steeds niet waar het naar smaakte en iets met vis en groente nou echt niet te eten. kamers slecht.om 22.00 alles dicht.ontbijt constant het zelfde en weinig keus.Voor 8.30 alles dicht. lijkt soms wel een gesticht. nee hier zien ze ons echt nooit meer

  • Verbleef: september 2012, reisde met vrienden
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank alberthuizinga
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken