Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mosselen en friet.”

Chez Edwige - Brasserie La Pierre
Geclassificeerd als nr. 7 van 26 Restaurants in Wissant
Prijsklasse: US$ 16 - US$ 23
Keukens: Frans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Gezinnen met kinderen, Lokale keuken
Dineropties: Na sluitingstijd, Reserveringen
5 weken geleden beoordeeld

Het echte Frankrijk. eerlijk, ongedwongen en betaalbaar. Hier heel lekker gegeten.
Samen met vrienden groepje van zes op fietsvakantie genoten van het mooie landschap en het goede leven.

Datum van bezoek: september 2019
Bedank Johan C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (382)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 382 beoordelingen

12 augustus 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Toevallig terecht gekomen omdat er op een maandag in de buurt veel restaurants gesloten zijn. Je wordt er vriendelijk ontvangen. Wel een drukke bedoening. Het eten is er gewoon. Frieten waren veel te hard gebakken. Precies overschot die opnieuw herbakken werd.

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Ronny7350
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 augustus 2019 beoordeeld

Prijs kwaliteit super en ook al is het superdruk je wordt steeds met de glimlach bedient. Reserveren is aangeraden. Een pannenkoek als dessert was eveneens lekker!

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Hilde B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 juni 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Super gezellige familiale meuken extraordinaire prijs qualiteit .
Zelf de witte wijn van het huis is heel lekker. Niet te missen

Datum van bezoek: juni 2019
1  Bedank silvia t
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 mei 2019 beoordeeld

Beetje verwonderd over de keigoede beoordelingen uit Brussel en Jabbeke... We waren er gisteren en kort na de picon au vin blanc werd het karafje wit aangevoerd: dit zou lekker vlot gaat. Niet dus. Mensen die na ons aankwamen kregen hun eten eerder voorgeschoteld, zelfs aan de tafel naast de onze, maar de serveuse leek ons niet meer op te merken, ondanks ostentatieve bewegingen van onze kant. Leek zich niet eens af te vragen wat wij daar zaten te doen. We hebben het geld voor de drank op tafel achtergelaten en zijn vertrokken naar hotel Normandy, waar we uitstekend en snel bediend werden. Het is een luxeprobleem natuurlijk, maar Edwige werd op die manier het dieptepunt van ons weekje Côte d'Opale

Datum van bezoek: mei 2019
    • Service
Bedank tekstuur
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Chez Edwige - Brasserie La Pierre bekeken, bekeken ook

Wissant, Pas-de-Calais
Wissant, Pas-de-Calais
 
Wissant, Pas-de-Calais
 
Wissant, Pas-de-Calais
Audinghen, Pas-de-Calais
 

In Chez Edwige - Brasserie La Pierre geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding