Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Geweldig”
Beoordeling van Sottovento

Sottovento
Geclassificeerd als nr. 14 van 72 Restaurants in El Cotillo
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 4 - US$ 18
Keukens: Italiaans
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Mooi uitzicht
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
14 september 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Wij hebben hier 2 x gegeten - en het was allebei de keren top. Wij hadden beiden verschillende gerechten en deze waren ook heel smaakvol. Zowel de pasta’s als de pizza - de bruschetta en knoflook garnalen .... bellisimo

Datum van bezoek: september 2019
Bedank dc62801
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (800)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 800 beoordelingen

19 mei 2019 beoordeeld

Tijdens onze vakantie hebben we hier meerdere malen heerlijk gegeten. Gezellige bediening, altijd in voor een praatje

Datum van bezoek: mei 2019
Bedank Ester O
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 april 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben hier 3 keer gegeten in onze vakantie. Eten is snel, goed geprijsd, bediening vriendelijk. Locatie is goed, leuk aangekleed, schoon. De kaart mag wel eens worden bekeken door een grafisch vormgever, maar goed. Veel keus op het menu, maar alles wat wij hebben bestelt goed, of uitmuntend. Pizza lekkere dunne bodem, goed belegd. Open keuken geeft ook altijd vertouwen. Truffel ravioli werkelijk fantastisch. Verder ook de lasagne, goulash, bruschetta erg lekker. Zeker een keertje aanschuiven hier voor lunch of diner.

Datum van bezoek: april 2019
1  Bedank RoosdenBraber
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
24 maart 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Service ok ! maaaaar een steak die niet echt goed smaak en dan de rekening !!
Steak 18€ - frieten op mijn bord 5€ en salade 4€ - 1€ water voor de hond ... nu moet je al apart betalen wat op je bord ligt ?? En voor tap water voor de hond ??
Dat hèb Ik nog nooit in mijn leven meegemaakt !!

Datum van bezoek: maart 2019
Bedank chula2006
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 januari 2019 beoordeeld via mobiele applicatie

Bij dit Italiaanse restaurant hebben wij genoten van het lekkere zonnetje, het mooie uitzicht over de zee en de heerlijkste Gnocchi! De vriendelijke bediening is snel.

Datum van bezoek: december 2018
Bedank arinadekreek
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Sottovento bekeken, bekeken ook

 

In Sottovento geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding