Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Prima appartement, prima communicatie met eigenaar”
andere reizigers hebben deze accommodatie geboekt
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Luxeappartement/appartement -
2 slaapkamers, 1 badkamer, met plaats voor 5 gasten
El Cotillo, La Oliva, Fuerteventura, Canarische Eilanden

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 7 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Spaans
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Eerst Spaans
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Els B
Niveau 2 bijdrager
6 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Prima appartement, prima communicatie met eigenaar”
Beoordeeld op 19 augustus 2017 voor een verblijf in augustus 2017

Het appartement ligt op een centrale maar rustige plek in het centrum van Cotillo. Alle faciliteiten in het dorp zijn op loopafstand. Het appartement is prima uitgerust, alles wat je nodig hebt is aanwezig. De communicatie met de eigenaar is duidelijk.
Cotillo is een klein en vriendelijk vissersdorp, het is er heerlijk vertoeven.

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
21 aug 2017
Els cuido nuestro apartamento como si fuera suyo.
Trato muy cordial y muy agradable
espero que en la próxima visita a la isla se aloje en mi apartamento .
Muy buen cliente.
Gracias els
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
JoBug1
Isle of Man, Verenigd Koninkrijk
Niveau 3 bijdrager
7 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
Beoordeeld op 18 december 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands
1
persoon vonden dit een nuttige beoordeling

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
20 dec 2017
Clientes ideales , amables agradables . Han cuidado el apartamento como si fuese suyo .Les esperamos cuando quieran volver.
Gracias por todo
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
mosoga197 ...
Tenerife, Spanje
2 beoordelingen
2 weken geleden beoordeeld voor een verblijf in juni 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
5 jul 2018
Buenos clientes , esperando una próxima visita . Gracias por visitar nuestro vivienda .
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
luisma_63
Barcelona, Spanje
Niveau 3 bijdrager
15 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 11 nuttige stemmen
Beoordeeld op 21 maart 2018 voor een verblijf in maart 2018
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
SELTEMANN ...
1 beoordeling
Beoordeeld op 2 november 2017 voor een verblijf in oktober 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Carla G
1 beoordeling
Beoordeeld op 26 september 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
28 sep 2017
Muy buenos inquilinos cuidaron el apartamento como si fuera suyo.
Muy simpáticos y agradables.
Nos encantaría volverlos a alojar en nuestro apartamento .
Muchas gracias
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Danigares
Las Palmas de Gran Canaria, Spanje
Niveau 2 bijdrager
5 beoordelingen
Beoordeeld op 6 juli 2017 voor een verblijf in juli 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
6 jul 2017
Clientes muy amables y agradables .
Esperamos verlos pronto.
Gracias
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen