Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Wat was dat genieten geweldig top tent ! ”
Beoordeling van Restaurante Rebate

Restaurante Rebate
Reserveren met
Restaurante Rebate is niet beschikbaar op de door jou verzochte tijd. Kies een andere tijd of zoek naar restaurants die tafels vrij hebben.
De door jou geselecteerde tijd is al verstreken.
Geclassificeerd als nr. 4 van 94 Restaurants in Pilar de la Horadada
Certificaat van uitmuntendheid
Prijsklasse: US$ 30 - US$ 60
Keukens: Internationaal
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
Gegevens restaurant
Dineropties: Na sluitingstijd, Ontbijt, Bezorgen, Reserveringen
1 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Een serveerster op onze camping gaf ons de tip om hier te lunchen . Wat hebben we genoten .Wat een heerlijk menu hebben ze ons voorgeschoteld . Het was top lekker en divers zie foto’s . Mooie omgeving en nog een flamingo show op de koop toe .

Het was geweldig

Bedank boubou1956
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gema V, Responsable de Comunicación van Restaurante Rebate, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juli 2018

Hartelijk dank voor uw mening. We zijn blij dat je genoten hebt van je ervaring bij Rebate en kijken ernaar uit om je binnenkort te zien!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (1.142)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

7 - 11 van 1.142 beoordelingen

24 mei 2018 beoordeeld

Gesmuld van 17 heerlijke gastronomische hapjes tegen een faire prijs van 24,5 euro p/p en dat in een prachtige natuurlijke omgeving en met een super bediening.
En als toetje bovenop: een optreden van een zeer professionele flamenco - dansgroep.
Wel reserveren als je een plaats in de prachtige tuin wilt kiezen.

    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank François F
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gema V, Responsable de Comunicación van Restaurante Rebate, reageerde op deze beoordelingGereageerd 5 juli 2018

Hartelijk dank voor uw mening. We zijn blij dat je genoten hebt van je ervaring bij Rebate en kijken ernaar uit om je binnenkort te zien!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 maart 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Sinds enige tijd op kaart bij Rebate een proef beleving van een keur aan kleine gerechtjes. Een parade van smaken en texturen, stuk voor stuk heerlijk. Dit menu "Experiencias" is uitstekend geprijsd voor €24,50. Naar keuze is hierbij een wijnarrangement voor €25 beschikbaar.
Dit blijft een toprestaurant waar alles klopt. Vriendelijke professionele bediening en een geweldige locatie.
Een absolute aanrader, reserveren aanbevolen.

Bedank André B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Gema V, Gerente van Restaurante Rebate, reageerde op deze beoordelingGereageerd 10 april 2018
Google-vertaling

Thank you very much for your opinion. We are glad you enjoyed your experience in rebate. We'll be expecting you soon!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 november 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

restaurant is gelegen op een zeer mooie lokatie. Het personeel is vriendelijk en correct. Zeer mooi terras. Het eten is verzorgd en lekker. Een aanrader.

Bedank Chris C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 oktober 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Was gezellig en lekker om te eten, maar vonden het spijtig dat het niet meer het concept was van 3 jaar geleden met de glaasjes bij voorgerecht en nagerecht

Bedank Sylvie M
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Restaurante Rebate bekeken, bekeken ook

Pilar de la Horadada, provincie Alicante
Pilar de la Horadada, provincie Alicante
 
Pilar de la Horadada, provincie Alicante
Pilar de la Horadada, provincie Alicante
 
Pilar de la Horadada, provincie Alicante
Pilar de la Horadada, provincie Alicante
 

In Restaurante Rebate geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding