Beoordeeld op 4 november 2018

Een nette,eenvoudige kamer voorzien van alle basiscomfort.
Vriendelijke ontvangst en zeer betaalbaar.
Zeer uitgebreid ontbijt dat aan tafel werd gebracht.
Mooie, zeer rustige locatie.
Aanrader voor wie in de buurt is!

Datum van verblijf: november 2018
Beoordeeld op 2 juni 2018

Wegens een overboeking in een andere B&B kwamen we hier terecht. Het ligt op korte afstand van de N4, en op 11 km van Bastogne. Het is zeer rustig. Wij bleven hier 1 nacht om de volgende dag aan een fietstocht mee te doen. Het ontbijt is vanaf 8u, wij wilden wat vroeger ontbijten, dus zorgden ze dat er 's avonds genoeg ontbijt op tafel en in onze frigo stond om een gemiddeld gezin te voeden. Een budgethotel, maar wel eentje waar ze weten hoe een B&B gerund wordt!

Datum van verblijf: juni 2018
Beoordeeld op 29 mei 2017

Via vrienden in deze B&B terecht gekomen. De kamer was simpel maar netjes, alles was er aanwezig. De ontvangst door de van oorsprong Vlaamse familie was heel hartelijk. Verrassend was de lage prijs en het schitterend ontbijt.

Datum van verblijf: mei 2017
Beoordeeld op 11 maart 2015 via mobiele applicatie

L'Enclos des Frenes is een van mijn vaste Bed & Breakfasts wanneer ik de Ardennen bezoek. Ondanks dat de kamers een simpele uitstraling hebben (verwacht geen hotel), is het een aanrader om te overnachten. Het personeel is vriendelijk, het verblijf ligt erg mooi een het avondeten is er heerlijk!

Datum van verblijf: december 2014
Beoordeeld op 28 juni 2014

L'Enclos des Frenes is een aangename verrassing in het hartje van de Ardennen. De bewoners hebben in een oude en sfeervolle boerderij een erg leuk Bed & Breakfast opgezet. De ontvangst was hartelijk en de kamers waren ok. Het avondeten kun je tegen een meertarief van 25 Euro per persoon bijboeken, en je krijgt enkele heerlijke streekgerechten voorgeschoteld. Het ontbijt is heerlijk en uitgebreid. Ondanks dat het Bed & Breakfast simpel oogt, is het een ware verrassing!

Kamertip: De kamers aan de voor- en achterkant hebben een eigen douche. De overige kamers hebben een gedeelde douche.
Datum van verblijf: maart 2014