Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 363
eDreamsUS$ 363
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
Travelocity
alle 8 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (802)
Beoordelingen filteren
802 resultaten
Waardering van reizigers
693
64
12
12
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
693
64
12
12
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
3 - 8 van 802 beoordelingen
Beoordeeld op 28 maart 2023

Alles was perfect. Goed geregeld, super communicatie. Echt elke cent waard. Unieke ervaring die ik zeker nog eens hoop te mogen doen. Tot in de puntjes verzorgd, uitzicht fenomenaal en alle extra's waren het ook echt waard.

Kamertip: Van elke seconde genieten
Datum van verblijf: maart 2023
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank GoPlaces35266830352
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Wim Vanacker, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 2 april 2023

Hartelijk dank voor de fantastische review.

We zijn blij dat jullie zo genoten hebben van jullie noozmoment met bijzondere overnachting

Hopelijk tot snel,
Nooz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 19 maart 2023

Fantastische ervaring. Na een zeer vriendelijk ontvangst waarbij we uitgebreid geïnformeerd werden over de verschillende mogelijkheden, hebben we genoten van een heerlijke duo massage. Voor ons de eerste keer. En het overtrof onze verwachtingen. Daarna heerlijk relaxed in de privé tuin met hapjes en diner. Ook de verlichte buiten douche in het bos was een geweldige ervaring. Kortom echt tot elkaar kunnen komen en genoten

Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Sandra V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Wim Vanacker, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2023

Hartelijk dank voor de fantastische review, Sandra.

We zijn blij dat jullie zo genoten hebben van jullie noozmoment met onderandere de synchrone duo massage lounge en het romantisch privé diner in de natuur.

Hopelijk tot snel,
Nooz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 maart 2023

Voor de 2e keer bij Nooz in de bossen, ultieme verwennerij en relaxen. Een aanrader voor iedereen die van dat extra houdt, privacy, goede service, vriendelijkheid en locatie. Komen zeker terug en kijken ernaar uit!

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank renate_uddin
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Wim Vanacker, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2023

Hartelijk dank voor de fantastische review, Uddin!

Wij zijn blij dat jullie genoten hebben van jullie verblijf bij Nooz.

Hopelijk tot snel,

Nooz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 12 maart 2023

Vanaf de massage tot aan de brunch was alles uitstekend. De sfeer brengt je helemaal tot Rust. Het personeel was heel vriendelijk en discreet. Wij hebben gekozen voor de water oase en teppanyaki. Wij hebben 2x voor vlees gekozen en dit was heel lekker maar ik denk dat ik volgende keer de vegetarische optie neem omdat ik het veel vlees vond maar mijn vriend vond dat dan weer geweldig dus we hebben zeker kunnen wisselen :). Na de oase stond voor ons het dessert klaar in de koelkast en lagen er al hapjes klaar voor de film. Dit was super fijn omdat we zelf ook konden verbinden met onze eigen Netflix account. Er zijn natuurlijk ook film opties geloer daar! Wij hebben s’ochtends een bad kunnen nemen in het buiten bad op het terras.het regende heel zachtjes en dit was zalig. S’ochtends hebben wij een super fijn ontbijten gehad in de secret garden. Dit was echt een heerlijke ervaring en zou ik zeker aanraden.

Datum van verblijf: maart 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Curious57314964982
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Wim Vanacker, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2023

Hartelijk dank voor de geweldige review!

Wij zijn blij dat jullie zo genoten hebben van jullie noozmoment met bijzondere overnachting en onderandere de wateroasis en de synchrone duo massage beleving met 100% quality time voor elkaar.

Hopelijk tot snel,

Nooz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 11 maart 2023 via mobiele applicatie

Zalig vertoeven in een privé unit midden in het bos,omgeven met grote raampartijen. Eigen thuisbioscoop met waterbed, privé synchroon massage in het verblijf, privé bediening en lekker eten. Supervriendelijk mensen. Zalig enorm bad midden in de living om te genieten van elkaar de rust en het uitzicht.

Kamertip: Zeker uitproberen. Verschillende combinaties mogelijk ifv de wensen van de klant en budget. Geweldige ervaring met focus voor elkaar in het bos.
Datum van verblijf: februari 2023
Reistype: Reisde met een partner
Bedank dewico
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Wim Vanacker, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 maart 2023

Hartelijk dank voor de review, we zijn blij dat jullie zo genoten hebben jullie verblijf in de bossen.

Nooz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken