Als trouwcadeau een bon van Nooz gekregen. En wat voor ƩƩn! Puur genieten en wegdromen.
Zeer vriendelijk onthaal en service! De massage was overigens erg professioneel.
Een aanrader en voor herhaling vatbaar. Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Een aanrader en voor herhaling vatbaar. Meer
Hartelijk dank voor de fantastische review.
We zijn blij dat jullie zo genoten hebben van jullie noozmoment met bijzondere overnachting
Nooz
Alles was perfect. Goed geregeld, super communicatie. Echt elke cent waard. Unieke ervaring die ik zeker nog eens hoop te mogen doen. Tot in de puntjes verzorgd, uitzicht fenomenaal en alle extra's waren het ook echt waard.
Hartelijk dank voor de fantastische review.
Nooz
Fantastische ervaring. Na een zeer vriendelijk ontvangst waarbij we uitgebreid geïnformeerd werden over de verschillende mogelijkheden, hebben we genoten van een heerlijke duo massage. Voor ons de eerste keer. En het overtrof onze verwachtingen. Daarna heerlijk relaxed in de privé tuin met hapjes en diner. Ook de verlichte buiten douche in het bos was een geweldige ervaring. Kortom echt tot elkaar kunnen komen en genoten
Hartelijk dank voor de fantastische review, Sandra.
We zijn blij dat jullie zo genoten hebben van jullie noozmoment met onderandere de synchrone duo massage lounge en het romantisch privƩ diner in de natuur.
Nooz
Voor de 2e keer bij Nooz in de bossen, ultieme verwennerij en relaxen. Een aanrader voor iedereen die van dat extra houdt, privacy, goede service, vriendelijkheid en locatie. Komen zeker terug en kijken ernaar uit!
Hartelijk dank voor de fantastische review, Uddin!
Wij zijn blij dat jullie genoten hebben van jullie verblijf bij Nooz.
Nooz
Vanaf de massage tot aan de brunch was alles uitstekend. De sfeer brengt je helemaal tot Rust. Het personeel was heel vriendelijk en discreet. Wij hebben gekozen voor de water oase en teppanyaki. Wij hebben 2x voor vlees gekozen en dit was heel lekker maar ik denk dat ik volgende keer de vegetarische optie neem omdat ik het veel vlees vond maar mijn vriend vond dat dan weer geweldig dus we hebben zeker kunnen wisselen :). Na de oase stond voor ons het dessert klaar in de koelkast en lagen er al hapjes klaar voor de film. Dit was super fijn omdat we zelf ook konden verbinden met onze eigen Netflix account. Er zijn natuurlijk ook film opties geloer daar! Wij hebben sāochtends een bad kunnen nemen in het buiten bad op het terras.het regende heel zachtjes en dit was zalig. Sāochtends hebben wij een super fijn ontbijten gehad in de secret garden. Dit was echt een heerlijke ervaring en zou ik zeker aanraden.
Hartelijk dank voor de geweldige review!
Wij zijn blij dat jullie zo genoten hebben van jullie noozmoment met bijzondere overnachting en onderandere de wateroasis en de synchrone duo massage beleving met 100% quality time voor elkaar.
Nooz
Zalig vertoeven in een privƩ unit midden in het bos,omgeven met grote raampartijen. Eigen thuisbioscoop met waterbed, privƩ synchroon massage in het verblijf, privƩ bediening en lekker eten. Supervriendelijk mensen. Zalig enorm bad midden in de living om te genieten van elkaar de rust en het uitzicht.
Hartelijk dank voor de review, we zijn blij dat jullie zo genoten hebben jullie verblijf in de bossen.