Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Leg de laagste prijs van deze websites vast
PricelineUS$ 443
eDreamsUS$ 414
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
Orbitz.com
alle 8 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (798)
Beoordelingen filteren
798 resultaten
Waardering van reizigers
689
64
12
12
21
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Waardering van reizigers
689
64
12
12
21
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
17 - 22 van 798 beoordelingen
Beoordeeld op 12 december 2022

Vriendelijke ontvangst met drankje bij aankomst waarbij meteen uitleg gegeven werd over het verloop van onze verwennamiddag "half day nature").
We genoten eerst van een zalige duomassage (we dromen nog weg). Daarna werden we naar onze "water oasis" gebracht waar we volop genoten van de rust, de warme buitendouche en de jacuzzi. Ondertussen genoten we eerst van een heerlijke smoothie en daarna van een flesje rosé wijn met wat hapjes. Noozing away all afternoon ... we loved it :)

Datum van verblijf: december 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Carine D
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Wim Vanacker, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 december 2022

Hartelijk dank voor de fantastische review Carine! Leuk te lezen dat jullie zo genoten hebben van de synchrone duo massage in combinatie met de warmte waterbeleving in de wateroasis. Hopelijk tot snel, Nooz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 november 2022 via mobiele applicatie

Heerlijke wateroasis met lekkere en verzorgde brunch.
Fantastische 4-handen massage.
Formidabele service van het hele NOOZ team.
Een dagje van de wereld weg, zonder gsm of andere rustverstoorders. Je hebt geen benul van tijd meer.
Wij komen zeker terug.

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank Luc_lies
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Wim Vanacker, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 november 2022

Hartelijk dank voor de fantastische review, Luc en Lies!

Wij zijn blij dat jullie genoten hebben van jullie verblijf bij Nooz.

Hopelijk tot snel,
Nooz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 9 november 2022

Wederom super genoten van een fantastische duo-summum massage aangevuld met een lekkere lunch en een flesje bubbels. Al meerdere keren bij Nooz geweest en toch telkens weer weten ze ons te verrassen. Super massage! Dikke pluim voor de masseuses. Van begin tot einde massage met enorm veel gevoel. Thanks! Je ziet ons zeker terug.

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank nancyvK1721OK
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Wim Vanacker, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2022

Hartelijk dank voor de fantastische review, Nancy!

Wij zijn blij dat jullie genoten hebben van jullie verblijf bij Nooz.

Hopelijk tot snel,
Nooz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 november 2022 via mobiele applicatie

Gewoon lekker zalig genieten in een oase van rust. Uniek concept in Grobbendonk. Professionele duo massage , heerlijk lekkere brunch te midden van de sparrenbomen met ook een hot tub met hout gestookt. Een echte aanrader en voor herhaling vatbaar!

Datum van verblijf: november 2022
Reistype: Reisde met een partner
Bedank 583dirkv
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Wim Vanacker, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2022

Hartelijk dank voor de fantastische review, Dirk!

Wij zijn blij dat jullie genoten hebben van jullie verblijf bij Nooz.

Hopelijk tot snel,
Nooz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 31 oktober 2022

heel vriendelijke ontvangst
goede uitleg gekregen over de faciliteit waar we zaten
heel proper
heel rustig in het bos
heel lekker eten en goed verzorgd
zou het zeker aanraden aan vrienden en familie
wij komen zeker ook nog terug

Kamertip: heel vriendelijk ontvangen zeker een aanrader
Datum van verblijf: oktober 2022
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank Annick V
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Wim Vanacker, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 9 november 2022

Hartelijk dank voor de fantastische review, Annick!

Wij zijn blij dat jullie genoten hebben van jullie verblijf bij Nooz.

Hopelijk tot snel,
Nooz

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken