Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Nooz
Hotels in de buurt
Best Western Plus Aldhem Hotel(Grobbendonk)(Heel veel waar voor je geld!)
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Hotel Matelote(Antwerpen)
US$ 145*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
US$ 110*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Antigone Hotel(Antwerpen)
US$ 128*
US$ 120*
Expedia.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
Maison d'Anvers(Antwerpen)
US$ 120*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Postiljon(Antwerpen)
US$ 87*
Booking.com
Zie aanbieding
US$ 130*
US$ 126*
Expedia.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
US$ 162*
US$ 156*
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Bar/lounge
Hotel 't Sandt(Antwerpen)
US$ 215*
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Inclusief ontbijt
TripAdvisor
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Beoordelingen (494)
Beoordelingen filteren
494 resultaten
Waardering van reizigers
422
44
10
8
10
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
422
44
10
8
10
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
18 - 23 van 494 beoordelingen
6 maart 2018 beoordeeld

Vandaag weer kunnen genieten van een heerlijke massage en brunch. Wederom zijn jullie erin geslaagd om ons helemaal tot rust te laten komen in de mooie natuur, waardoor je wordt omringd. De brunch was dik in orde en achteraf nog een ijsje aangeboden gekregen, gemaakt van de melk van de koeien van een lokale boer.
Weer al een topervaring, wij komen zeker snel nog eens terug !

  • Verbleef: maart 2018, reisde met familie
    • Service
Bedank vnc2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim V, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd 8 maart 2018

Dank je wel voor de mooie review.
Het doet ons deugd te horen dat we jullie helemaal tot rust hebben kunnen laten komen. Mission accomplished! :-)

Het Nooz-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
5 maart 2018 beoordeeld

Voor mijn verjaardag werd ik door de partner getrakeerd op een geweldige overnachting bij Nooz. Het was onze 3de keer en elke keer overtreffen ze onze verwachtingen. Geweldige overnachting in het design paviljoen, lekker relaxen in de water oase en als afsluiter een geweldige massage ! Zalig! Op naar de volgende keer :) .

  • Verbleef: maart 2018, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Hygiëne
    • Service
Bedank NickenStephanie
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim V, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd 6 maart 2018

Dank je wel voor deze mooie review, Nick en Stefanie.
Fijn om te lezen dat we jullie verwachtingen telkens overtroffen. Dat sterkt ons in de ambitie om dat ook volgende keer weer te doen. Op naar bezoek nr. 4! ;-)

Het Nooz-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
26 februari 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Eerst gestart met een lekker gevarieerd ontbijt! Te veel om op te krijgen. Nadien een duo-massage gekregen. Heerlijk, dat uurtje was zo om. Nadien met twee onder de hete regendouche buiten. Kortom, een geweldige zondag!

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Tinne A
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim V, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 februari 2018

En een geweldige recensie! :-)
Dank je wel voor deze erg mooie woorden.

Het Nooz-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
17 februari 2018 beoordeeld

We hebben onze Valentijn verjaardag hier doorgebracht. Het is zoals u overal kan lezen echt een aanrader om eens te doen. De manier hoe je ontvangen wordt, de aanpak van de verschillende behandelingen , de stilte en rust die je ervaart en het ontspannen gevoel nadien is echt ongelooflijk. Je komt er echt buiten met het gevoel, dit is zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou zeggen aan het hele team doe zeker zo voort en tot binnenkort.

  • Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
    • Locatie
    • Service
Bedank Philippe C
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim V, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd 20 februari 2018

Dank je wel voor deze zeer lovende recensie, Philippe!
Hopelijk zien we jullie snel weer.

Het Nooz-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
13 februari 2018 beoordeeld

Geweldige qualitytime. 24 uur samen ontspannen, geen telefoons of tablets, gewoon elkaar. Massage, genieten van je jacuzzi, chillen in de water oasis met een lekkere wijn en heerlijk eten.
Met de vrieskou buiten douchen in de ochtendzon, heerlijk!

Verbleef: februari 2018, reisde met een partner
Bedank Edwin V
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Wim V, Eigenaar van Nooz, reageerde op deze beoordelingGereageerd 15 februari 2018

Wat is het leuk dit te mogen lezen, Edwin. Je hebt het concept van Nooz tot in zijn diepste fundamenten mogen ervaren & er blijkbaar volop van genoten.
Dank je wel voor deze prachtige review!

Het Nooz-team

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken