US$Ā 147
Hotels.comUS$Ā 146
PricelineUS$Ā 147
TravelocityUS$Ā 146
Beoordeeld op 4 februari 2020

Wij waren hier voor zaken, met een groep van 75 dames en heren. Ligging van het hotel was prima, naast de snelweg. Kamer was echter superklein en rook naar wiet, bediening chagrijnig en lunch 30 minuten op moeten wachten. Dit hotel raad ik af

Datum van verblijf: februari 2020
Beoordeeld op 2 december 2019

aangename verwelkoming, lekker en uitgebreid ontbijt, ruime badkamer, aangenaam bed. We vonden het wel jammer dat zowel diegene die ons incheckte als diegene die ons uitcheckte niet op de hoogte was van het verwerken van vouchers.

Datum van verblijf: december 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
jornw16, General Manager van Best Western Plus Aldhem Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 december 2019

Beste Katrien,

Bedankt voor de super mooie score en review die u ons heeft gegeven.
Wij hebben uw vouchers goed kunnen belasten bij ons in het systeem dus dit is nu helemaal in orde!
Hopelijk mogen wij u snel terug verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 15 november 2019

Speciaal dit hotel uitgezocht voor het zwembad, de sauna en turks stoombad met het idee lekker op te kunnen warmen na een koude dag op de motorcrossbaan. Het zwembad bleek onaangenaam fris te zijn en de sauna en stoombad waren niet in gebruik.

De kamer was prettig en schoon en het bed was goed. De service was verder ook prima.

Datum van verblijf: november 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
jornw16, General Manager van Best Western Plus Aldhem Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 18 november 2019

Beste,

Bedankt voor uw eerlijke feedback die u ons heeft gegeven over uw verblijf in ons hotel.
Wij vinden het jammer om te horen dat de informatie van onze sauna en stoombad niet aan u is doorgegeven bij check in.

Ons receptiepersoneel moet deze 2 ruimtes handmatig opzetten voor dat de gast deze kan gebruiken, onze welgemeende excuses hiervoor dat dit niet is gebeurd!

Toch hopen wij dat we u in de toekomst toch terug mogen verwelkomen in ons hotel.

Met vriendelijke groeten,

Beoordeeld op 22 oktober 2019

Een aangenaam verblijf in een mooi hotel met een topcrew. Lekker gegeten in het restaurant en steeds werden mijn vragen goed opgevolgd. Ik boekte voor meerdere gasten en deze waren toch wel zeer tevreden.

Datum van verblijf: oktober 2019
Beoordeling verzameld in samenwerking met Best Western
jornw16, Front Office Manager van Best Western Plus Aldhem Hotel, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 28 oktober 2019

Beste Sunshine,

Bedankt voor de score en feedback dat u ons hebt gegeven.
wij zijn blij te horen dat u uw verblijf u goed bevallen is en dat u goed geholpen bent door onze mensen.
graag ontvangen wij u en de andere gasten nog een keer in ons hotel voor weer een uitstekende ervaring.

Met Vriendelijke Groeten,

Beoordeeld op 15 oktober 2019 via mobiele applicatie

Groot hotel , rustig gelegen met ruime parking in nabijheid van snelweg .
Kamers zeer ruim uitgerust met grote bedden ( met goede matras ).
Grote tv aanwezig op kamer evenals minibar .
Badkamer ruim met bad en douche.
Douche , die in bad hangt kan wel gevaarlijk zijn want geen antislip mat voorzien .
Ontbijt voldoende keuze en lekker .

Datum van verblijf: oktober 2019