Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Niet voor herhaling”
Beoordeling van De Lieve's Bistronoom

Geen foto ontvangen
Heb je een foto?
Voeg deze dan toe!
De Lieve's Bistronoom
Geclassificeerd als nr. 11 van 35 Restaurants in Evergem
Keukens: Frans
Gegevens restaurant
14 september 2019 beoordeeld

Voor de vierde keer geprobeerd en vier keer beneden alle peil. Eerste keer zowel,eten als omgeving koud. Tweede keer liep alles maar ook alles in het honderd, was ergens ruzie ts de uitbaters en personeel ???Derde keer kreeftenmenu viel nog redelijk mee qua smaak maar mini mini kreeftjes, bijna gamba’s. Vorige week toch weer een kans gegeven, opnieuw kreeftenmenu. Van begin tot einde smakeloze gerechten en opnieuw mini kreeftjes. Aperitief cava weinig of geen bubbels, verontwaardigt wanneer dit gemeld wordt. Hadden de indruk dat dit een eenmanszaak geworden is waar de uitbater zowel kok, sommelier, ober als afwasser is. Chapeau hiervoor maar mss toch beter met personeel werken zodat de kok zijn tijd echt kan besteden aan het koken en niet aan het manusje-vanalles zijn. Sorry dit was nu echt de allerlaatste keer voor ons. Succes verder nog in je prachtig hoevetje.

Datum van bezoek: september 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank FreV3
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (33)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 33 beoordelingen

13 maart 2019 beoordeeld

Is gelegen langs de Lieve, maar deze oogt vervuild en is dus geen pluspunt. Je wordt vriendelijk ontvangen en op de gerechten kan alleen maar positief gereageerd worden.
Het restaurantgebouw vertoont nogal wat gebreken; niet te verwarmen op koude winterdagen ondanks de open haard.
Aan de ramen tocht het toch wel. Er is een aperitiefruimte maar deze is zeker niet aantrekkelijk. De uitbaters doen hun uiterste best om dit te compenseren door leuke gerechten voor een aanvaardbare prijs te serveren. Soms lange wachttijd tussen de gerechten doordat er te weinig (of geen) personeel is.

Datum van bezoek: november 2018
Bedank gilbertdk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 december 2018 beoordeeld

super lekkere keuken, volgt het seizoen, en schitterende suggestie-menu's van de chef. heerlijk zowel in de zomer in de tuin als binnen in het restaurant.

Datum van bezoek: juni 2018
Bedank troeliehans
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 oktober 2018 beoordeeld

De eerste indruk is: "waar zijn wij hier verzeilt ?" Kil, koud decor met hier en daar enkele plastieken bloemen. Maar in Uw bord, super !! Die chef kan koken. Spijtig dat hij er heel alleen voor staat en ook de service moet verzekeren. Je hebt zo een gemengd gevoel: super keuken, triestig decor met een kille maar perfecte service.

Datum van bezoek: oktober 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank janaor
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 april 2018 beoordeeld

De buiten kant en omgeving bij het binnen komen is zeker aan een opknap beurt toe.
Maar eens binnen was het gezellig en wij waren verrast
De bediening was ok
Het eten was echt lekker met de juiste aangepast wijnen
Voor de maandmenu hadden wij op voorhand een kleine aanpassing laten doen , dit was geen probleem

Datum van bezoek: april 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank Raphael D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die De Lieve's Bistronoom bekeken, bekeken ook

Lovendegem, Oost-Vlaanderen
Lovendegem, Oost-Vlaanderen
 
Evergem, Oost-Vlaanderen
Lovendegem, Oost-Vlaanderen
 
Evergem, Oost-Vlaanderen
Evergem, Oost-Vlaanderen
 

In De Lieve's Bistronoom geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding