Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Slecht”
Beoordeling van Hong Jing Wok

Geen foto ontvangen
Heb je een foto?
Voeg deze dan toe!
Hong Jing Wok
Geclassificeerd als nr. 15 van 17 Restaurants in Brakel
Gegevens restaurant
29 augustus 2020 beoordeeld

De naam is hong jing wok en er is niet eens wok ten tweede er zijn amper stopcontacten en kindonvriendelijk en geen wok schandalig

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank Jandemosselmanjan
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (15)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 5 van 15 beoordelingen

6 januari 2020 beoordeeld

Zeer goed, lekkere voorgerechten met oesters, kreeft, krab, scampi, zeer lekkere warme zalm!!
Hoofdgerechten ook zeer goed vistong zeer goed, ook de vleesgerechten beafstuk, schaapskoteletten enz..

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank GrandTour46879690589
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juli 2019 beoordeeld

Voor elk wat wils, ruime buffetkeuze.
Wel wat lawaaierig als het volzet is door de grootte.
Is toch vrij gezellig ingericht.

Datum van bezoek: januari 2019
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank DirkG2401
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 november 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Vriendelijk personeel, verschillende standen waar je van alle soorten eten kan krijgen. Eten wordt klaargemaakt waar je bij staat. Dus je ziet wat ze met je eten doen. Goedkope formules voor wat je kan krijgen aan eten en drankhoeveelheden

Datum van bezoek: september 2018
Bedank steffieD89
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 augustus 2018 beoordeeld

Is heel fijn om te gaan met een groep. Eten en drinken all you can eat. Het kan er soms wel heel druk zijn. Producten zijn heel vers , bediening is niet spectaculair.

Datum van bezoek: april 2018
Bedank Oli43210
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Hong Jing Wok bekeken, bekeken ook

Brakel, Oost-Vlaanderen
 
Brakel, Oost-Vlaanderen
Brakel, Oost-Vlaanderen
 

In Hong Jing Wok geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding