Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Gratis annuleren tot 27/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 90
Booking.com
Zie aanbieding
Kasteel Huis Bergh(s-Heerenberg)
Gratis annuleren tot 27/07
US$ 233
Booking.com
Zie aanbieding
Hotel Am Pan(Emmerich)
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 92
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
Gratis annuleren tot 29/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 111
US$ 92
Booking.com
Zie aanbieding
  • Restaurant
  • Roomservice
US$ 83
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Gratis annuleren tot 26/07
Boek nu, betaal bij aankomst
US$ 121
Booking.com
Zie aanbieding
Villa Ruimzicht(Doetinchem)(Heel veel waar voor je geld!)
Booking.com
Zie aanbieding
Certificaat van uitmuntendheid
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
US$ 106
US$ 102
Hotels.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Restaurant
B&B Relax and More(s-Heerenberg)
Booking.com
Zie aanbieding
  • Gratis wifi
  • Gratis parkeren
Beoordelingen (34)
Beoordelingen filteren
34 resultaten
Waardering van reizigers
6
12
12
2
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
6
12
12
2
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 34 beoordelingen
17 augustus 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

In de buurt van Huntenpop een hotel geboekt, hotel de Lantscroon heeft een gezellige bar met zit gelegenheid. Restaurant en ontbijt. Diverse leuke terrasjes naast de deur waar je lekker kan lunchen en wat drinken. Hotelkamer op 2e verdieping was redelijk warm, lekkere bedden. Douche met toilet.
Gratis parkeerruimte en fietsenberging.

Verbleef: augustus 2015, reisde met een partner
Bedank Guzman99
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2015 beoordeeld

De kamer was keurig, geen airco en de ventilator maakt te veel lawaai om nuttig te kunnen zijn. De badkamer was prima en de bedden zijn uitstekend. Het ontbijt was redelijk. Maar elk halfuur klinkt de kerkklok dus werd ik steeds weer wakker geschud en was een gelukkig mens dat ik daar maar een nacht moest slapen.

Kamertip: Slaap in elk geval niet aan de kant van de kerktoren
  • Verbleef: juli 2015, reisde met familie
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Bedank George L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
2 juni 2015 beoordeeld

Prima ruime kamers, goede voorzieningen, klantvriendelijke bediening, goed ontbijt buffet (ruime keus), prima kwaliteit/prijsverhouding.
Ruim parkeerterrein achter het hotel, maar je moet het weten te vinden!

  • Verbleef: mei 2015, reisde met vrienden
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank BeareWay
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
25 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Het hotel is gevestigd in een zeer oud pand. Het ademt een gezellig sfeer uit. Midden in de uitgaanskern van het stadje. We hebben er heerlijk gedineerd en het ontbijt was ook prima. Het personeel is echt super vriendelijk. Een eigen parkeerterrein en de fietsen kunnen in een afgesloten ruimte staan.

Verbleef: mei 2015, reisde met een partner
Bedank Cisca W
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
19 december 2014 beoordeeld

Een mooi, klein hotel, waar je al snel het thuisgevoel krijgt. Iedereen is even vriendelijk, de kamer was lekker ruim, wat in ons geval erg prettig was i.v.m mijn immobiliteit.
Het eten is ook erg goed, we hadden een viergangen keuze menu en als er iets is wat je niet lust, wordt er zonder problemen een andere optie gegeven.
De bar is ontzettend knus met leuke zithoekjes.
Ook de omgeving is erg mooi, leuke winkels en eetgelegenheden op loop afstand evenals een prachtig kasteel.
Kortom een toplocatie en superleuk hotel, waar we zeker nog eens terug zullen komen

  • Verbleef: december 2014, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Kamers
    • Service
Bedank Petra071971
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken