Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Op mooie dag hier heerlijk indonesisch gedineerd!”

Indonesische Restaurant Flores
Reserveer een tafel
2
zo 28-2
20:00
OF
Laat maaltijden bezorgen
Geclassificeerd als nr. 8 van 10 Restaurants in Loenen aan de Vecht
Beschrijving: Indonesisch specialiteitenrestaurant Flores is centraal en rustiek gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, aan het rand van het mooie dorp Loenen aan de Vecht.
Gegevens restaurant
Beschrijving: Indonesisch specialiteitenrestaurant Flores is centraal en rustiek gelegen tussen Amsterdam en Utrecht, aan het rand van het mooie dorp Loenen aan de Vecht.
2 oktober 2020 beoordeeld

W e namen de Flores rijsttafel en woow, wat zag en rook dat lekker. Al die heerlijke authentieke reuk en smaken, zo netjes geserveerd in leuke bakjes. Met geen kinderachtige porties, maar ook niet zoveel dat je niet weet waar je beginnen moet.
Die saté kambing, de rendang, de daging smoor.
Ik waande me echt weer in Indonesië, het echte Z.O. Azië en het gastvrije en attente personeel, de heerlijke rosé uit de Provence, die er perfect bij smaakt!
Kortom een avond om nooit meer te vergeten!

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank reinard d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (21)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

2 - 6 van 21 beoordelingen

19 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Vandaag hadden we zin om eens uitgebreid te lunchen en op de één of andere manier kwamen we op Flores uit. Meerdere keren langs gereden, maar nooit naar binnen gegaan. Hadden we dat maar eerder gedaan!
Vriendelijke bediening en een prima kaart. We bestelden allebei het lunchmenu met de soto ajam, de mini rijsttafel en achteraf de spekkoek en koffie naar keuze.
De soto was prima, de mini rijsttafel was zeker meer dan genoeg (vol) en de spekkoek huisgemaakt. We hebben echt top gegeten en we komen zeker terug! Dikke vette tien!

Datum van bezoek: september 2020
Bedank MartinManuel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
8 juli 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Gisteren erg lekker gegeten. We gingen voor de streetfood opties. Het was jammer genoeg niet zo druk, maar het is zeker wel een aanrader

Datum van bezoek: juli 2020
Bedank Bridget R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 februari 2020 beoordeeld

Gisteravond hier gegeten. 2x de 'pittige' rijsttafel besteld, maar dat 'pittige' viel op zich best wel mee.
Wel voor de prijs van de rijsttafel per persoon, daarentegen. Die was ronduit 'pittig' te noemen.
De kwaliteit van het eten was op zichzelf prima. Wel Nederlands-Indisch, maar dat is te verwachten. Geen probleem.
De porties waren karig. Los daarvan hadden we nog een paar Sateh Kambing besteld (naast de Rendang altijd een goede graadmeter) en die was prima.
Bediening was OK. Vriendelijk.

Datum van bezoek: februari 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
1  Bedank Hans G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
27 januari 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijk gegeten, voor de eerste keer en niet de laatste. Rijsttafel Flores was uitgebreid, fijne smaken. Personeel heel vriendelijk. Bedankt.

Datum van bezoek: januari 2020
Bedank keeso793
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Indonesische Restaurant Flores bekeken, bekeken ook

Breukelen, Utrecht Province
Loenen aan de Vecht, Utrecht Province
 
Loenen aan de Vecht, Utrecht Province
Loenen aan de Vecht, Utrecht Province
 

In Indonesische Restaurant Flores geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.