“Een aanrader”

zo 19-1
20:00
Geclassificeerd als nr. 4 van 43 Restaurants in Lemmer
Prijsklasse: € 9 - € 22
Beschrijving: Specerijen, Kruiden & Smaakmakers….verkregen door de eeuwen heen . Vooral wereldreizigers die van heinde en ver, altijd in staat om zich te onderscheiden in smaak, gevoel en beleving: Nu “ De samensmelting met onze (streek) producten.” Wij hopen u te kunnen verblijden met smaak en beleving, die soms verrast, soms leidt tot herkenning, maar vooral aanleiding is tot een gezellig samenzijn;
18 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Heerlijke verse vis gegeten zalm met garnalen als voor gerecht en als hoofdgerecht sliptong en een koffie na.heerlijk overdekt en verwarmt terras bediening was vriendelijk kortom een aanrader

7 juni 2018 beoordeeld

We waren met een gezin van vijf en we hadden redelijk hoge verwachtingen. Die zijn niet echt uitgekomen.
Als eerste werden we bediend door iemand waarvan we duidelijk het gevoel hadden dat hij het te druk had en niet naar ons luisterde. Een van ons heeft allergieen, en hij was niet echt van plan om met ons mee te denken. Na lang aandringen wilde hij wel informeren bij de keuken of er melk in de tomatensoep zat (bleek zo te zijn). Om vervolgens gewoon de pasta bolognese op te nemen. Waar later ook melk in bleek te zitten....
Op een gegeven moment zag ik hem ook rennen in het restaurant. Not done...

Vwb het eten: het voorgerecht was goed. De humus was lekker (wel veel). Bij het hoofdgerecht ging het weer niet goed. We hadden een rode kalfsoester en een doorbakken steak. Dat werd dus andersom... De enige bijgeleverde "groente" bleek rabarber te zijn. Niet echt een groente in onze optiek.

We hebben bij het personeel aangegeven dat er een fout was gemaakt bij het hoofdgerecht. Daar werd wel goed op gereageerd door het aanbieden van een extra rondje drinken aan het eind.

5 juni 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Hier kan je nog een hele schol bestellen in plaats van de diepvriesfilets elders. Inktvis en nagerechten ook prima in orde.
Minpuntjes: te harde muziek op het terras, Marco Borsato en Paul de Leeuw zijn irritant. Er kan niet met creditcard worden betaald, en dat terwijl het merendeel van de klanten buitenlander is.

21 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We zouden eigenlijk alleen even lunchen, maar zaten zo gezellig onder de heaters op dit prachtige terras, dat we ook besloten te blijven dineren. Heerlijk uitzicht met voorbij varende boten en gezellig en vriendelijk bediend door gastheer Auke. Op de kaart staat voor ieder wat wils. Ik heb me laten verrassen, iets wat ik bij weinig restaurants aandurf, en heb daar geen spijt van gekregen. Dit restaurant blijft zeker in onze herinnering, ondanks de vele weizen biertjes die rijkelijk vloeiden;)

Datum van bezoek: mei 2018
9 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Nadat we met ons bootje zijn geramd door een huur motorboot heeft de ober ons opgevangen en een kop koffie aangeboden om van de schrik bij te komen.
Samen met een maat van hem heeft hij naar de schade gekeken en advies gegeven, waardoor we al weer wat meer gerust gesteld werden.
Na afloop nog een heerlijk biertje gedronken, waarbij zijn suggestie perfect was.

Ontzettend lieve en behulpzame mensen, mijn dank is zeer groot.

Datum van bezoek: mei 2018

Reizigers die De Specerij bekeken, bekeken ook

In De Specerij geweest? Deel je ervaringen!