Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prima”
Beoordeling van Eetcafe Lange Piet

Eetcafe Lange Piet
Geclassificeerd als nr. 19 van 29 Restaurants in Lemmer
Keukens: Frans
Gegevens restaurant
8 augustus 2021 beoordeeld

Snitzel is prima en voordelig
Lekker Franziskaner witbier erbij en dan smikkelen

Prima hapje eten zonder fratsen

Datum van bezoek: augustus 2021
Bedank davevF5745NS
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (58)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

2 - 6 van 58 beoordelingen

21 september 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Het eten was matig naar mijn idee geen verse producten, personeel was niet erg vriendelijk.
Pluspunt je zat leuk aan het water.

Datum van bezoek: september 2020
2  Bedank harri_ttew2019
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
14 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

Slecht, diepvries eten.. carpaccio met ajar en augurk... biefsfuk bleef ik op kauwen...
Na afloop buikpuin

Datum van bezoek: augustus 2020
1  Bedank dspelbos
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juli 2020 beoordeeld

Smakeloze vis, als garnering uitgedroogde meloenschijfjes, lauwe aardappeltjes en salade die niet echt fris was met wat rauwkost en augurk eroverheen. Wij zoeken de volgende keer een ander restaurant in Lemmer!

Datum van bezoek: juli 2020
1  Bedank AnitaOord
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
12 augustus 2019 beoordeeld

Zeebaars en de biefstuk wel lekker, maar kon beter. Zeebaars beetje aan de flauwe kant. Biefstuk wel lekker maar niet om te zuigen. Zal waarschijnlijk ook komen door de drukte in de feestweek met het skûtsjesilen, maar zou eigenlijk niet iuot moeten maken

Datum van bezoek: augustus 2019
Bedank Petervanberkel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Eetcafe Lange Piet bekeken, bekeken ook

 

In Eetcafe Lange Piet geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.