Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verjaardagsfeest”
Beoordeling van Strandpaviljoen Vloed

Strandpaviljoen Vloed
Geclassificeerd als nr. 2 van 14 Restaurants in Koudekerke
Prijsklasse: US$ 5 - US$ 30
Beschrijving: Strandpaviljoen Vloed ligt op strand Westduin, bij duinovergang "De Soecke" tegenover Roompot camping Dishoek. De industriële inrichting met de in het oog springende grote bar en de gezellige open haard, maakt strandpaviljoen Vloed tot een super locatie voor uw barbecue, borrel, (picknick)diner, lunch, bedrijfsfeest / personeelsfeest en bruiloft. In de periode november t/m maart is strandpaviljoen Vloed omgebouwd naar een gezellig en sfeervol winterpaviljoen waar je terecht kunt voor een drankje, lunch, borrel, feest, diner en winter BBQ. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is het namelijk heerlijk vertoeven op het strand! Het geluid van de zee, de wind door je haren en de relaxte sfeer helpen je om even helemaal los te komen van de drukte van alledag. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij heten u van harte welkom op ons paviljoen!
Gegevens restaurant
Beschrijving: Strandpaviljoen Vloed ligt op strand Westduin, bij duinovergang "De Soecke" tegenover Roompot camping Dishoek. De industriële inrichting met de in het oog springende grote bar en de gezellige open haard, maakt strandpaviljoen Vloed tot een super locatie voor uw barbecue, borrel, (picknick)diner, lunch, bedrijfsfeest / personeelsfeest en bruiloft. In de periode november t/m maart is strandpaviljoen Vloed omgebouwd naar een gezellig en sfeervol winterpaviljoen waar je terecht kunt voor een drankje, lunch, borrel, feest, diner en winter BBQ. Niet alleen in de zomer, maar ook in de winter is het namelijk heerlijk vertoeven op het strand! Het geluid van de zee, de wind door je haren en de relaxte sfeer helpen je om even helemaal los te komen van de drukte van alledag. Heeft u nog vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Wij heten u van harte welkom op ons paviljoen!
10 september 2018 beoordeeld

Goede lokatie. Vlot, attent en vriendelijk personeel. BBQ was ook prima geregeld. Verder geen op- of aanmerkingen

Datum van bezoek: september 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank wiscel
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cees C, Manager van Strandpaviljoen Vloed, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 september 2018

Bedankt voor de positieve beoordeling!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (104)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

42 - 46 van 104 beoordelingen

6 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Snelle bediening in een gezellige strand tent met en ruim assortiment aan drankjes en ook goed bereide lekkerbekjes en kibbeling met frisse ravigot s.c.

Datum van bezoek: augustus 2018
Bedank Quartelcepes
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cees C, Manager van Strandpaviljoen Vloed, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2018

Bedankt voor uw beoordeling!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2018 beoordeeld

Wij hebben onze bruiloft hier gehouden, met lunch, barbecue en feest. Alles was enorm goed geregeld, het eten heerlijk, er werd erg meegedacht en veel geregeld, ook heel vriendelijk en enthousiast personeel. Wij hebben er een topdag gehad!

Datum van bezoek: juni 2018
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank AlexGros144
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Cees C, Manager van Strandpaviljoen Vloed, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 21 augustus 2018

Bedankt voor jullie complimenten en wij wensen jullie heel veel geluk samen!

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
28 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Op zaterdagavond rond 2015uur binnengevallen op zoek naar gekookte mosselen.
Gevonden en besteld, smaakte prima!

Vriendin had fish en chips, ruim gereserveerd. Kwamen niets te kort.
Genoeg zit gelegenheid binnen als op het terras.

Buik rond, pan leeg

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Ronald Jan G
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
22 juli 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Alleen wat frites gehaald met een snack. De keuze van de snack is erg beperkt.Kroket, frikandel en frikandel speciaal en kaassouffle en mexicano en kibbeling en gebraad uit de jus. Geen lekker broodje hamburger of een ander lekker broodje met ham of kas of een luxe broodje te verkrijgen. Tenminste het bord om het meenemenvan eten staat het er niet op vermeld.vIk heb het idee dat er alleen naar gemak en snel kan bedienen. Bij een frikandel speciaal, snij de frikandel even door. Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Bij vier of vijf klanten dan stress en lang wachten. Prijs sauzen op borden wijzigen. Een bakje satesaus 0,80 maar bij afrekenen € 2,40 en dat is erg veel en verwarrend. Wijzig het bord waar de prijzen op staan.
Tip: verkoop kibbeling zodanig dat het uniek is en niet diepvries. Strandtent was en is netjes ongericht en ook gezellig ingericht.Mosselen lekker? Dar geb ik hier geen ervaring maar normaal is dat bij de Vloed dik in orde.

Datum van bezoek: juli 2018
Bedank Kees388
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Strandpaviljoen Vloed bekeken, bekeken ook

 

In Strandpaviljoen Vloed geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
© 2021 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.