Beste familie Van Och,
Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u ons centrumgebouw er mooi uit vond zien.
We vinden het jammer om te horen dat er in uw beleving een aantal gebreken waren in de woning. Na aankomst hebben wij u benaderd of alles in orde was, waarop u aangaf dat dit ook zo was.
Wij hadden de mankementen die u aangeeft, graag gedurende uw verblijf willen oplossen.
Om even terug te komen op de door u genoemde punten:
- Wasmachine niet bruikbaar -> Wij hadden dit gedurende uw verblijf kunnen oplossen. Wij hebben dagelijks technische dienst aanwezig om dit op te lossen.
- De eettafel was stuk -> Wij hebben geconstateerd dat er een poot los zat. Vervelend, helaas kan dit gebeuren en hadden wij dit ook graag voor u verholpen.
- Geen badmat aanwezig -> Wij bieden dit helaas ook niet aan in onze verhuur. Wij vinden het zeker een goeie aanvulling voor onze woningen, maar helaas is dit in de praktijk niet werkbaar.
- Kapotte schaar -> Vervelend! Wij hebben scharen op voorraad en hadden deze graag bij de woning ingebracht.
- 2 aparte toppers -> Dit is bij al onze woningen. Vervelend dat u dit als niet prettig heeft ervaren gedurende uw verblijf. Hier hadden wij helaas niks aan kunnen veranderen gedurende uw verblijf.
Wij begrijpen dat de genoemde punten vervelend voor u waren, wij hadden ze gedurende uw verblijf wel allemaal kunnen oplossen. Wij gebruiken uw opmerkingen om onze gasttevredenheid te verbeteren en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen ontvangen!
Voor de "powerbrunch" rekenen wij kinderen tussen de 2-12 jaar voor het kindertarief. Echter is het lastig voor onze collega's om het verschil in leeftijd tussen 1,5-2 jaar in te kunnen schatten. We hadden graag gehad dat u deze opmerking bij betaling van de brunch had aangegeven, dan hadden wij dit op dat moment direct kunnen oplossen. Wij hebben per e-mail contact met u opgenomen om dit misverstand te verhelpen.
Vriendelijke groet,
Team Città Romana