c f
Antwerpen, België

TOT RUST KOMEN GEWOON GENIETEN MET JE FAMILIE !

Beoordeling van Citta Romana
4,0 van 5 bollen5 aug 2024 beoordeeld
PRACHTIGE LOCATIE , VRIENDELIJKE STAFF ..STEPHANIE DEED HAAR UITERSTE BEST ZODAT DE BOEKING VLOT KON VERLOPEN EN EVI HEEFT ONS ONTHAALD OP EEN "ROYALE" WIJZE !! HOPELIJK KOMEN WE NOG DEZE MAAND TERUG GENIETEN VAN EEN COZY GET AWAY ! TOT HEEL GAUW !!!!
Datum van verblijf: augustus 2024
Kamertip: ZEEP /SHAMPOO MIST IN DE KAMERS EN HUISHOUDELIJKE PRODUCTEN OM DE KEUKEN TE REINIGEN (EEN GELUK...
Reistype: Bezocht met familie
4,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Resort Città Romana, Eigenaar van Citta Romana, reageerde op deze beoordeling
Gereageerd 14 aug 2024
Beste C F,

Bedankt voor uw leuke review op Tripadvisor.

We zijn blij dat we u nog hebben kunnen helpen met het reserveren van een boeking.
Ook vinden we het fijn te lezen dat u een prettig verblijf heeft gehad bij ons Resort Città Romana.

We hopen u ook graag weer te mogen verwelkomen.

0.8 km van Citta Romana
Zalm Exterieur Pand Standaard
8.9 km van Citta Romana
Meer hotels in Hellevoetsluis bekijken
Beoordeeld op 3 januari 2024

We verbleven in een Canna Palustre Doppiovoor zes personen. We waren aangenaam verrast door de grote van de kamers, het aanwezige keukenmateriaal, de aanwezigheid van veel bergruimte. Ook het terras was aangenaam en verzorgd. We keren zeker nog een keer terug. De sauna en zwembad eaten ook zeer verzorgd. De dames aan het onthaal waren zeer vriendelijk.

Datum van verblijf: januari 2024
Resort Città Romana, Eigenaar van Citta Romana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 10 januari 2024

Beste Gast,

Bedankt voor uw positieve review. We zijn blij om te zien dat u heeft genoten van de woning, terras en onze faciliteiten. Wij hopen u ook nogmaals te mogen verwelkomen.

Resort Città Romana

Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van Tripadvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 januari 2024

De receptie, restaurant en zwembad zag er heel knap uit. De lat lag direct heel hoog toen we toekwamen. Toch waren er enkele gebreken in ons huisje. Wasmachine was niet bruikbaar wegens verstopping, de eettafel was stuk, geen badmat inbegrepen bij het linnen, kapotte schaar, de topper van het tweepersoonsbed waren 2 aparte toppers. Deze bleven helemaal niet goed op de matras liggen.
We waren op 1 januari naar de ‘powerbrunch’ geweest, zeer lekker en verfijnd eten. Als volwassenen betaalde je 40€. Wat ik wel jammer vond is dat ze mijn 1,5j peuter hebben aangerekend voor 17,5€. Hij heeft 5 druiven gegeten.
Het is niet zijn volledige prijs waard naar onze mening.

Datum van verblijf: januari 2024
Resort Città Romana, Eigenaar van Citta Romana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 12 januari 2024

Beste familie Van Och,

Hartelijk dank voor uw review. Wat fijn om te lezen dat u ons centrumgebouw er mooi uit vond zien.
We vinden het jammer om te horen dat er in uw beleving een aantal gebreken waren in de woning. Na aankomst hebben wij u benaderd of alles in orde was, waarop u aangaf dat dit ook zo was.
Wij hadden de mankementen die u aangeeft, graag gedurende uw verblijf willen oplossen.

Om even terug te komen op de door u genoemde punten:
- Wasmachine niet bruikbaar -> Wij hadden dit gedurende uw verblijf kunnen oplossen. Wij hebben dagelijks technische dienst aanwezig om dit op te lossen.
- De eettafel was stuk -> Wij hebben geconstateerd dat er een poot los zat. Vervelend, helaas kan dit gebeuren en hadden wij dit ook graag voor u verholpen.
- Geen badmat aanwezig -> Wij bieden dit helaas ook niet aan in onze verhuur. Wij vinden het zeker een goeie aanvulling voor onze woningen, maar helaas is dit in de praktijk niet werkbaar.
- Kapotte schaar -> Vervelend! Wij hebben scharen op voorraad en hadden deze graag bij de woning ingebracht.
- 2 aparte toppers -> Dit is bij al onze woningen. Vervelend dat u dit als niet prettig heeft ervaren gedurende uw verblijf. Hier hadden wij helaas niks aan kunnen veranderen gedurende uw verblijf.

Wij begrijpen dat de genoemde punten vervelend voor u waren, wij hadden ze gedurende uw verblijf wel allemaal kunnen oplossen. Wij gebruiken uw opmerkingen om onze gasttevredenheid te verbeteren en hopen u in de toekomst nogmaals te mogen ontvangen!

Voor de "powerbrunch" rekenen wij kinderen tussen de 2-12 jaar voor het kindertarief. Echter is het lastig voor onze collega's om het verschil in leeftijd tussen 1,5-2 jaar in te kunnen schatten. We hadden graag gehad dat u deze opmerking bij betaling van de brunch had aangegeven, dan hadden wij dit op dat moment direct kunnen oplossen. Wij hebben per e-mail contact met u opgenomen om dit misverstand te verhelpen.

Vriendelijke groet,
Team Città Romana

Beoordeeld op 3 januari 2024

Prettig verblijf in mooie, nette, ruime woning. De woning was van alle gemakken voorzien en alles wat je nodig hebt was aanwezig. Zeer attente en vriendelijke service bij de receptie van het park. Zowel aan de balie als via mail/app.

Datum van verblijf: december 2023

Beste Remco,

Bedankt voor uw beoordeling van ons resort. Fijn om te zien dat u een plezierig verblijf heeft gehad en dat u heeft genoten van onze woning.

Wij hopen u nogmaals te mogen ontvangen op ons resort.

Beoordeeld op 10 november 2023

Wij wilden een verjaardag vieren met onze familie. Het gezelschap bestond uit 10 personen in leeftijd variërend van 19 -79 jaar. De ‘familie woning’ was perfect voor ons. 5 dubbele slaapkamers, 3 badkamers, 4 toiletten en een ruime woon - eetkamer met 2 zithoeken en een hele fijne keuken van alle moderne gemakken voorzien. De accommodatie was gezellig ingericht, heerlijk warm (vloerverwarming), zeer goede bedden, alles goed verzorgd en schoon en van luxe voorzien. In één woord TOP!! Niets negatiefs te melden. Vergat bijna nog te vermelden: een werkelijk prachtig groot zwembad in het hoofdgebouw en geweldig baliepersoneel ! Ik kan deze woning van harte aanbevelen en zou er zeker nog een keer naar toe willen gaan en mijn familie denkt er ook zo over.

Datum van verblijf: november 2023
Resort Città Romana, Eigenaar van Citta Romana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 17 november 2023

Beste Laura,

Bedankt voor uw positieve beoordeling van ons resort.

Wat leuk om te lezen dat u en uw familie een fijne verjaardag hebben gehad in onze familie woning. We vinden het fijn dat u de woning als prettig ervaren heeft en dat het van alle gemakken was voorzien.

Wij hopen u in de toekomst als gast nogmaals te mogen verwelkomen.

Evi Mühlenbruch
Receptie

Beoordeeld op 20 augustus 2023

We verbleven 13 nachten in een supermooi huisje aan het water. Alles tiptop in orde. Mensen aan de balie en het restaurant heel vriendelijk en hulpvaardig. Een pluspunt als je reist met twee jonge kids. We hebben echt genoten!

Datum van verblijf: augustus 2023
Resort Città Romana, Eigenaar van Citta Romana, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 6 september 2023

Beste Kristina,

Bedankt voor uw leuke beoordeling.

We vinden het fijn om te horen dat de woning naar wens was en dat u heeft kunnen genieten van uw verblijf met uw gezin.

We hopen u in de toekomst nogmaals te mogen verwelkomen.

Evi Mühlenbruch
Receptie