Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Booking.com
Priceline
US$ 84
Aanbieding bekijken
Orbitz.com
Hotels.comUS$ 84
eDreams
alle 10 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (676)
Beoordelingen filteren
676 resultaten
Waardering van reizigers
298
259
77
31
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
298
259
77
31
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
26 - 31 van 676 beoordelingen
Beoordeeld op 1 maart 2022

Na een hartelijk ontvangst hebben we gelijk onze fietsen gepakt en een fietsroute van 45 km gaan doen. Geweldig mooi en afwisselend. Weer terug bij het hotel een heerlijk bad genomen en daarna aan onze gereserveerde tafel aangeschoven. Het eten was heerlijk en onze standaard kamer verrassend ruim. Mooie Samsung TV. Alles is niet hypermodern maar schoon en praktisch. Fijn waren de shampoo- en zeeppompjes in de badkamer.
Vanwege het arrangement nog zo'n dagje....en dat alles voor een hele redelijke prijs.
Leeuwarden ligt dichtbij en Dokkum is ook goed te doen, zelfs met de fiets.
Volgende keer gaan we de wandelingen doen in die prachtige omgeving.
Eén puntje was jammer, er is geen lift aanwezig. Maar dat zal in de toekomst gaan veranderen werd ons verteld.
Goed ontbijt met aardig wat keuzes. De koffie was uitstekend!

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank corakortekaash32
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 28 februari 2022

Prima hotel, leuke locatie. Wel de wat " oudere" van der Valk. Maar dat heeft ook wel wat.
Vriendelijk personeel en behulpzaam. Bedden liggen lekker. Ontbijt ook genoeg keuze.
Vlak bij Leeuwarden waar je gezellig kunt winkelen.

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Zonnetje2015
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2022

Uitermate vriendelijk en voorkomend.
Al het personeel van bediening tot de mensen die de kamers schoonhouden waren attent..
Van de omgeving moet je niet te veel verwachten tenminste als je er een dolle boel van wil maken.
Maar de rust, de natuur, de leuke stadjes....het is grenzeloos!
De bevolking is voorkomend en behulpzaam. en ze nemen de tijd om je te helpen .

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Vanderperk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 21 februari 2022

Goed ligging vlakbij Leeuwarden. Zeer prettig personeel. Wat gedateerd, maar wordt binnenkort verbouwd. Lekker ontbijt. Voor vegetariërs zouden wat meer gerechten beschikbaar kunnen zijn. Fijn hotel. Zeker nog eens.

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank cjelsas
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 4 februari 2022

Geboekt vanwege een zakelijke afspraak ik de buurt. Hardegarijp is zelf niet bezienswaardig. Hotelkamer is prima, receptioniste allerhartelijkst. Wat tegenviel was de bediening in het restaurant. Men was erg druk met zichzelf en minder met de gasten. Het duurde iets meer dan een kwartier voordat we werden gevraagd wat we wilden drinken en eten.

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank fsmith2022
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een Tripadvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken