Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laagste prijzen voor je verblijf
US$ 98
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Hotels.com
Booking.com
US$ 98
Aanbieding bekijken
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Expedia.comUS$ 98
Priceline
TravelocityUS$ 98
alle 11 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (693)
Beoordelingen filteren
694 resultaten
Waardering van reizigers
303
268
81
31
11
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
Waardering van reizigers
303
268
81
31
11
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
45 - 50 van 694 beoordelingen
Beoordeeld op 28 februari 2022

Prima hotel, leuke locatie. Wel de wat " oudere" van der Valk. Maar dat heeft ook wel wat.
Vriendelijk personeel en behulpzaam. Bedden liggen lekker. Ontbijt ook genoeg keuze.
Vlak bij Leeuwarden waar je gezellig kunt winkelen.

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde met familie
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Zonnetje2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 februari 2022

Uitermate vriendelijk en voorkomend.
Al het personeel van bediening tot de mensen die de kamers schoonhouden waren attent..
Van de omgeving moet je niet te veel verwachten tenminste als je er een dolle boel van wil maken.
Maar de rust, de natuur, de leuke stadjes....het is grenzeloos!
De bevolking is voorkomend en behulpzaam. en ze nemen de tijd om je te helpen .

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Vanderperk
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 21 februari 2022

Goed ligging vlakbij Leeuwarden. Zeer prettig personeel. Wat gedateerd, maar wordt binnenkort verbouwd. Lekker ontbijt. Voor vegetariërs zouden wat meer gerechten beschikbaar kunnen zijn. Fijn hotel. Zeker nog eens.

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank cjelsas
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 4 februari 2022

Geboekt vanwege een zakelijke afspraak ik de buurt. Hardegarijp is zelf niet bezienswaardig. Hotelkamer is prima, receptioniste allerhartelijkst. Wat tegenviel was de bediening in het restaurant. Men was erg druk met zichzelf en minder met de gasten. Het duurde iets meer dan een kwartier voordat we werden gevraagd wat we wilden drinken en eten.

Datum van verblijf: februari 2022
  • Reistype: Reisde voor zaken
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank fsmith2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Beoordeeld op 6 januari 2022

Ondanks eten in de kamer verder wel oké, niet de modernste van der Valk van Nederland :)).
Tafeltje in kamer voor ontbijt en diner is te laag dat is jammer je zit dus niet lekker.
Alle medewerkers keurig en attent.

Datum van verblijf: januari 2022
  • Reistype: Reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Slaapkwaliteit
    • Kamers
    • Hygiëne
    • Service
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Bedank Casper2022
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Meer beoordelingen bekijken