Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ontspannen middag”
Beoordeling van Grand Cafe De Bank

Grand Cafe De Bank
Geclassificeerd als nr. 6 van 76 Restaurants in Doetinchem
Meer informatie over het restaurant
Gegevens restaurant
Geschikt voor: Romantisch, Lokale keuken, Zakelijke bijeenkomsten, Gezinnen met kinderen
Dineropties: Buiten zitten, Reserveringen
30 september 2020 beoordeeld

Fijne ontspannen middag gehad. Leuk cafe met twee leuke biertjes en heerlijke nachos. Een aanrader. Personeel vriendelijk. Netjes ivm corona alles met ruimte tussen de tafels en handgel.

Datum van bezoek: september 2020
Bedank Katja D
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (118)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen

1 - 5 van 118 beoordelingen

13 september 2020 beoordeeld

Voor het eerst in Doetinchem en we belanden bij de Bank het terras is gezellig ingericht, we hebben hier heerlijk gegeten en gedronken, het personeel is heel vriendelijk en behulpzaam ,de extra bestellingen kwamen vlug.
Het restaurant is een oud bankgebouw dat was goed te zien bij de WC‘S die schoon waren.
Dus een plek om terug te komen.

Datum van bezoek: september 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
2  Bedank hdevries2018
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 augustus 2020 beoordeeld via mobiele applicatie

We waren hier al een keer eerder geweest toen was het eten goed de bediening vriendelijk je voelt het al aan komen nu precies het tegen over gestelde. Wat heel jammer is je zit er leuk namelijk.

Datum van bezoek: augustus 2020
Bedank 999edwards
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 juli 2020 beoordeeld

We genoten van de lunch op het terras dat nu extra groot is. Het zijn royale porties, soms een verrassende twist.

Datum van bezoek: juni 2020
    • Prijs/kwaliteit
    • Service
    • Eten
Bedank Anna2017NL
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
29 februari 2020 beoordeeld

Lekkere lunch, omelet zeer smakelijk
Salade ook uitstekend.
Lokatie prima, personeel goed maar komt direct als je drankje op is vragen of je weer iets wilt gebruiken
Iets te snel wat ons betreft

Datum van bezoek: februari 2020
Bedank 90ellenh
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Grand Cafe De Bank bekeken, bekeken ook

 

In Grand Cafe De Bank geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
US$USD
Nederland
© 2020 TripAdvisor LLC Alle rechten voorbehouden.

Deze versie van onze website is gericht aan mensen die Nederlands spreken in Nederland. Als je een inwoner bent van een ander land of andere regio, selecteer de juiste versie van Tripadvisor voor jouw land of regio in het vervolgkeuzemenu.