Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk huis gelegen tussen de rijstvelden.”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Vakantiewoning -
3 slaapkamers, 3 badkamers, met plaats voor 7 gasten
Tanah Lot, Bali

Reizigersbeoordelingen

Heel goed - gebaseerd op 33 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Tips van reizigers helpen jou bij het kiezen van de perfecte kamer.   Kamertips (2)
Datum | Waardering
  • Eerst Engels
  • Eerst Frans
  • Eerst Nederlands
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Engels
Eerst Frans
Eerst Nederlands
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Anja K
Waalre, Nederland
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Heerlijk huis gelegen tussen de rijstvelden.”
Beoordeeld op 30 september 2015 voor een verblijf in september 2015
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Vlak bij het authentieke plaatsje Kedungu met haar vriendelijke inwoners. De mooie (bad)kamers in de villa waren netjes en schoon. De medewerkers van de villa was niets te veel om het ons méér dan naar de zin te maken. Alle lof voor Ketut, Cetig en onze trouwe chauffeur Made/Kadek. In één woord geweldig!
Een nadeel is wel dat het verkeer in het zuiden erg druk is. Als je uitstapjes wilt maken ben je relatief erg veel reistijd kwijt, naar westerse begrippen wel te verstaan. En, ach ja het is tóch vakantie....

Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Sjef D
Steenwijk, Nederland
2 beoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Geweldige villa op een droomlokatie”
Beoordeeld op 11 september 2015 voor een verblijf in mei 2015
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Wij hebben met onze twee zonen een geweldige week gehad in villa AyoDe. Ongelofelijk wat een mooie villa met geweldig personeel. Geen moeite was hun teveel. Iedere dag waren de maaltijden van kok(in) Ketut een feest. Wat een gastvrijheid!

Bezoek was om: Recreatie
Reisgroep: Gezinnen
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Irma0505
Sommelsdijk, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 3 nuttige stemmen
“Genieten in luxe”
Beoordeeld op 7 september 2015 voor een verblijf in augustus 2015
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

In augustus heerlijk 10 dagen genoten van het verblijf in Villa Ayo Ka. De villa bood ruim voldoende mogelijkheid en ruimte om er met 2 gezinnen te verblijven. Prachtige ruime kamers, mooi zwembad en elke dag genieten van het mooie uitzicht. Door de ligging dichtbij wat dorpjes was het erg makkelijk om in contact te komen met het dagelijkse Balinese leven en haar bewoners. Service en toewijding van het hele team was top!

Prijs/kwaliteit Hygiëne
Service
Bezoek was om: Recreatie
Reisgroep: Gezinnen
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
The_Agres ...
Cothen, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 nuttige stemmen
“Een heerlijke plek om volledig tot rust te komen en goed uitvalsbasis voor dagtrips!”
Beoordeeld op 3 september 2015 voor een verblijf in juli 2015
2
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Heerlijk 9 dagen mogen verblijven in Villa Ayo Ka in de maand juli. De villa werd erg goed onderhouden en de bediening is zeer goed. Een wandeling met een Staff-member naar Tanah Lot was zeer de moeite waard. We hebben in één woord genoten en volledig tot rust gekomen!

Prijs/kwaliteit Kamers
Service
Bezoek was om: Recreatie
Reisgroep: Gezinnen
Je leeftijdgroep 35-49
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Khalid K
Den Haag, Nederland
Niveau 3 bijdrager
8 beoordelingen
8 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
“Fantastische villa”
Beoordeeld op 6 april 2015 voor een verblijf in mei 2014
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Dit is werkelijk waar een villa waar je van kunt dromen. Na lang zoeken eindelijk een betaalbare villa gevonden. Reisperiode was april 2013 (late beoordeling). Er ontbrak niks in deze villa. Ontvangst door heel de crew met een lekker drankje. Elke dag werd er ontbijt, lunch en avondeten gemaakt. Het eten was fantastisch. Kamers, zoals je die alleen in extreem luxe hotels zult vinden. Onze kamer was aan het zwembad, vrienden hadden boven ons een kamer met een geweldig uitzicht. Uitkijktoren is een fantastische plek om van de omgeving te genieten. Zwembad is top en groot. De crew zorgt ervoor datje niks te kort komt. Locatie is vlakbij tanah lot. Als je wilt genieten in alle rusten en voorzien van alle gemakken en je wil je even koning voelen, moet hier naar toe. Cetig is de manager en die is geweldig. Vriendelijk.

Reisgroep: Vrienden
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
philipper ...
Eindhoven, Netherlands
Niveau 2 bijdrager
9 beoordelingen
3 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 6 nuttige stemmen
“Bali op een presenteerblaadje”
Beoordeeld op 2 oktober 2014 voor een verblijf in juli 2014
3
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Deze villa heeft werkelijk alles om helemaal tot rust te komen. Dit maal heb ik Bali bezocht voor een bouwproject, waardoor het contrast van de drukke dagen geweldig was met de rustige locatie en de prettige staff die zorg voor ons heeft gedragen. Heerlijke plek, goede zorgen, geweldig zwembad, fijne slaapkamers, qua prijs/kwaliteit een ultieme aanrader!

Prijs/kwaliteit Locatie
Service
Bezoek was om: Zaken
Reisgroep: Zaken
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
FredRoose ...
Maasland, Nederland
1 beoordeling
common_n_hotel_reviews_1bd8 4 nuttige stemmen
“geweldige villa in het echte Bali”
Beoordeeld op 10 maart 2014 voor een verblijf in februari 2014
4
personen vonden dit een nuttige beoordeling

Dit is voor mij de 3e keer Bali, maar de laatste keer was al weer 10 jaar geleden. Deze villa ligt op een hele mooie locatie in Bali, waar de toerist nog niet echt komt. Je waant je in het authentieke Bali. De Villa ligt niet alt ver van de oceaan en andere toeristische bezienswaardigheden. De staf doet zijn uiterste best om het de gasten naar de zin te maken en de Villa zelf ziet er fantastisch uit en is van alle gemakken voorzien. Je komt hier helemaal tot rust. De foto's van deze villa zijn echt niet overdreven, een aanrader!!

Prijs/kwaliteit Kamers
Locatie Hygiëne
Service
Bezoek was om: Recreatie
Reisgroep: Alleen
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen