Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels in de buurt
Beoordelingen (246)
Beoordelingen filteren
247 resultaten
Waardering van reizigers
122
82
27
10
6
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
122
82
27
10
6
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
2 - 7 van 247 beoordelingen
27 september 2017 beoordeeld

Mooi en ruim opgezet complex, waarbij je niet merkt dat er veel gasten zijn.
Alleen tijdens lunch en diner is het jammer dat de mensen al een half uur van te voren klaar zitten om te eten, terwijl er na een half uur na aanvang voldoende ruimte is om aan te schuiven.
Buffetten ruim voldoende, veel keuze en wordt steeds bijgevuld.
Ruime schone kamers, vriendelijk personeel, strand praktisch voor de deur.

  • Verbleef: september 2017, reisde met een partner
    • Locatie
    • Hygiëne
    • Service
1  Bedank amsterdam1611
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
16 september 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

een goed hotel met ontzettend vriendelijke medewerkers die er alles aan doen om het je naar de zin te maken, eten is prima, kamers ruim en schoon.
beneden aan het hotel ligt het strand (kiezel) helaas daar geen strandtent, dan moet je iets verder lopen.

het plaatsje zelf stelt heel erg weinig voor, voor uitgaan, winkelen moet je hier niet zijn.
als je naar een andere plaats wilt, moet je een auto huren want de weg naar iets anders toe gaat alleen via de bergen en doe je ong een half uur over .
openbaar vervoer is er eigenlijk niet.

dus kom je voor rust, zee, relax, prima plek om dan in kampos village te verblijven

Verbleef: september 2017, reisde met een partner
Bedank Sylvia d
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KamposVillage, Guest Relations Manager van Kampos Village Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 september 2017
Google-vertaling

Dear Silvia d,

Thank you for your precious time to leave us a comment here on tripadvisor and thank you for choosing our hotel to spend your vacations.

Your reference to our staff gives us great joy. Thank you for confirming us our efforts to offer customer satisfaction.

Thank you for your comment regarding our spacious and clean and well maintained hotel grounds. It is in our aim to keep our grounds clean on a daily basis and give our guests a feeling of pure comfort.

It is very nice for us to read that you have enjoyed our hotel as well as the surroundings of the area of Votsalakia.

We hope to welcome you back in the nearest future.

Have a nice winter!

Kind regards,

V.Krajncar

Guest relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
9 september 2017 beoordeeld

Zeer mooi hotel,met ruime kamer.
Voorheen appartement geweest met keukenblok en koelkast wat wel makkelijk is
Zeer goede verzorging,zowel bij het eten of de bar,zwembad en schoonmaken kamer.
Vriendelijk personeel
Wij verbleven hier 3 weken op kamer 137,met mooi uitzicht op de berg en zee.
Wij zijn hier HEEL tevreden over.
En niet te vergeten de receptie,die alles voor je kunnen regelen(auto/scooter/excursie.
Bedankt voor de fijn tijd bij jullie..

Kamertip: vraag kamer in blok 1
  • Verbleef: augustus 2017, reisde met een partner
    • Prijs/kwaliteit
    • Locatie
    • Service
Bedank 331henk007
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KamposVillage, Guest Relations Manager van Kampos Village Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 18 september 2017
Google-vertaling

Dear 331henk007,

Thank you for choosing Kampos village resort for your holiday escape and staying with us.

We are delightful to read that you have enjoyed our spacious rooms and find them comfortable.

For us it’s very important to make our guests feel at home and relaxed in our hotel and we are glad we have accomplished that to you.

It makes us very happy to read such positive comments regarding our staff members. We will gladly share your compliments with our entire team.

It was wonderful to have you as guests and we are hoping to welcome you again in our resort.

Have a wonderful winter!

Kind regards,

V.Krajncar
Guest relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

De prijs/kwaliteit van dit hotel is prima in orde. Verwacht geen luxe en sterrenniveau, maar het personeel is ontzettend vriendelijk en het eten/drinken is goed. Het hotel heeft schone kamers en het zwembad is in goede conditie. Zeker een aanrader als je met kinderen bent. In de omgeving zijn er talloze mooie stranden.

Verbleef: augustus 2017, reisde met vrienden
2  Bedank Mark L
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KamposVillage, Guest Relations Manager van Kampos Village Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 27 augustus 2017
Google-vertaling

Dear guests,

Thank you for your holiday journey here in our resort.

We appreciate it a lot you left us a comment, your opinion means a lot to us.

It is in our aim to strive happiness to our clients and we are glad our staff members left that impression on you.

We are happy to read that our food and drinks were tasty for you. At our resort we provide a Greek and International cuisine and we do our very best to try to satisfy everyone with our buffet.

Thank you for your positive feedback regarding the cleanery of our rooms and pools. For us it’s important to let our clients feel comfortable in their holiday environment.

We would love to welcome you back in our resort again.
Have a sunny summer!

Kind regards,
V.Krajncar
Guest Relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
10 juni 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben er een buitengewoon leuk verblijf gehad. Toen we kwamen was net het begin van het zomerseizoen en waren we met meerdere Nederlanders. Toen we gingen waren er 90% uit Scandinavië. Maar dat is geen probleem. We kregen een kamer aangeboden aan de zijkant maar toen we vroegen om een kamer aan de voorkant kregen we die gelijk !! Daar vandaan hadden we een prachtig uitzicht voor 15 dagen.. Alle inrichting is eenvoudig maar goed en wordt keurig schoon gehouden. Het park is een klein dorpje met 3 verschillende zwembaden en verschillende thema's. Er was ook nu al kinderanimatie en een lifequard. Het personeel was allemaal eer vriendelijk en beleefd. Strand is dichtbij maar helaas moet je in Griekenland je strandbedje met parasol apart betalen... 5 euro voor 2 personen. Winkeltjes om de hoek en een auto/ scooter huren is een must als je het prachtige eiland wilt gaan bekijken en huren is niet duur. Het eiland en de accommodatie hebben ons aangenaam verrast door de rust die overal van uit gaat

Verbleef: mei 2017, reisde met een partner
Bedank Joop R
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
KamposVillage, Public Relations Manager van Kampos Village Resort, reageerde op deze beoordelingGereageerd 12 juni 2017
Google-vertaling

Dear Guests,

Thank you for choosing Kampos village for spending your holidays.

We appreciate a lot you find the time to review our hotel.

Us here we are glad you were satisfied with your room after changing it.

For us it’s comfortable to see our guests happy and feeling comfortable in our resort and we are glad we achieved that feeling to you.

It is a joy for us you have enjoyed our island and you went on adventure and discovered the beauty of Samos.

It was a pleasure to have you here in our hotel.

We love to welcome you back in our resort in the future.

Kind Regards,
V.Krajncar Guest relations

Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken