Dichtbij airport, dus ideaal als start of eindpunt van je reis. De vliegtuigen lijken te landen op het dak en de vrachtwagens razen voorbij op korte afstand. Vriendelijke ontvangst. Schoon, prima bedden. Meer
- Gratis wifi
- Gratis parkeren
Minder weergevenBeste Ankie,
Dank je wel voor je goede beoordeling, jammer dat je het niet uitdrukt in balletjes.
Groetjes,
Peter
Goede plek op een paar minuten van het vliegveld. Ideaal voor aankomst of vertrek. Transfer van of naar het vliegveld word geregeld en een ontbijtpakket bij vroeg vertrek staat klaar voor je. Tip; bestel of haal een pizza in verderop in de staat. Perfecte avondmaaltijd.
Ontzettend behulpzaam, flexibel en zeer dicht bij vliegveld. Hebben ons ontzettend goed geholpen toen we een forse vertraging hadden op de heenreis. Wij raden iedereen aan hier je reis in CR te starten en eindigen. Peter en Floor bedankt voor alles.
super graag gedaan en hopelijk tot ziens!!
Wij hebben hier onze eerste en laatste nacht in Costa Rica geslapen. Super handig zo dichtbij het vliegveld. Heenreis kwamen we ‘s avonds aan en gingen dag erna meteen door naar Cahuita. Dus waarom helemaal de stad in gaan? Laatste dag ook handig om zo dichtbij het vliegveld te zitten. Transfer van en naar het vliegveld zat bij de prijs in (1 x transfer bij eerste nacht, 1 x transfer bij 2e nacht). Ook heel handig. Bij boeking wist ik niet dat de eigenaar (Peter) Nederlands is, dat was toevallig zo. Via Peter hebben we onze huurauto in Costa Rica geregeld (verhuurbedrijf Thrifty). Die werd de ochtend na aankomst bij Dos Palmas geleverd en dag van vertrek daar weer opgehaald. Handig allemaal. Bij aankomst werden we ontvangen door een aardige Belgische stagiaire. Dag erna ook Flor, de vrouw van Peter, ontmoet. Zij was er ook toen we in Dos Palmas sliepen voor vertrek naar NL. Super aardige vrouw en spreekt heel goed NL. De kamer is eenvoudig maar prima, schoon, prima douche. Kids sliepen in stapelbed, vonden ze geweldig. Er is een klein zwembad en een leuk terras waar het ontbijt wordt geserveerd (ontbijt ook prima). Daar staat ook een koelkast met wat drankjes: opschrijven als je wat pakt en bij vertrek betalen. Een koud biertje na een lange vlucht smaakt altijd heerlijk! In de directe omgeving zitten paar restaurantjes, een bakker, een supermarktje etc. Wij zijn nog bij de Walmart gaan shoppen, 5 min rijden. Daar heb je ook wat restaurants. Wie wil zou ook op de kamer kunnen eten want er zit een keukentje in. Ons is het heel goed bevallen in Dos Palmas!
Beste Cecile,
erg leuke reactie en het doet ons deugd dat we naar jullie wens zijn geweest, dat is super belangrijk voor ons!!
Het aller beste en jullie zijn natuurlijk meer dan welkom!!
Saludos,
Peter
Via een forum kwamen we uit bij dit hotel, het hotel heeft een nederlandse eigenaar. Voordat we naar Costa Rica gingen hebben we via de mail veel contact gehad, hij heeft veel vragen voor ons beantwoord en ons erg goed geholpen met de voorbereidingen van onze reis zoals het regelen van een huurauto. Ook dit is allemaal super gegaan, ze hebben goed contact met het verhuurbedrijf.
Bij aankomst en vertrek regelen ze een taxi voor je en je wordt warm ontvangen, je kan ze alles vragen! Onze eerste en laatste nacht hebben we hier doorgebracht, het zit vlak bij het vliegveld. Je hoort dus af en toe wel een vliegtuig overkomen, maar voor een doorreis is dit een prima hotel! Ze maken zelfs een ontbijtpakketje voor als je vroeg weg moet!
We hebben onze eerste nacht in Costa Rica hier doorgebracht en onze vakantie kon niet beter beginnen door de gastvrijheid van Marina. Vooral het contact voorafgaand aan onze reis was super, veel tips gekregen en ook via Peter een auto kunnen huren.
Beste Manon,
dank je wel voor je enthousiaste reactie en ik ben blij dat alles goed is gegaan met jullie!!
Ga jullie goed!
Saludos,