Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Prachtige ervaring”
Beoordeling van Table Mountain

Table Mountain
Van tevoren boeken
Meer info
US$ 39,15*
Vanaf
Halve dagtrip naar de Tafelberg en Kaapstad
Geclassificeerd als nr. 1 van 9 dingen om te doen in Table Mountain National Park
Certificaat van uitmuntendheid
Meer gegevens van de attractie
Attractiegegevens
Prijs: Nee
Aanbevolen duur van bezoek: 2-3 uur
18 juni 2018 beoordeeld

Samen met 2 gidsen hebben we Tafelberg beklommen en zijn we door de kloof weer afgedaald. Staat hoog op m’n verlanglijstje om dit opnieuw te doen, beleven en ervaren.

Datum van activiteit: juli 2017
Bedank EnerGeer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (17.423)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer talen
Filteren

5 - 9 van 17.424 beoordelingen

30 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Na enkele dagen wind, wolken en regen toch besloten om de berg (in wolken gehuld) op te gaan
Speciaal gevoel om de berg te betreden die ouder blijkt te zijn dan de Himalaya!
Mysterieus en koud is die berg wanneer in wolken gehuld
Het pad volgen is niet moeilijk de berg is vlak, veel planten. Vogels en een soort van marmotjes gezien.
Pad aflopen met schoenen met antislip is best. Wij namen pad v 45 minuten rondgang.
Jonge kinderen aan de hand gezien de afgrond hier en daar
De kabelbaan kan druk zijn, bij lichte wind kan de kabel geannuleerd worden. Ook regen is soms een no-go
Laatste rit kabelbaan op was 17u, naar beneden 18u in mei ( zeer kort bezoek dan!)

Boven op de berg is een resto en snack, zitplaatsen. Ook souvenirwinkel, terras en toiletten

Eén van de dingen die je in Kaapstad moet gedaan hebben!

Datum van activiteit: mei 2018
1  Bedank carlop565
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
11 mei 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

Dit moet je gedaan hebben. Super mooi uitzicht, super gave kabelbaan er naar toe en een onvergetelijke ervaring. 1 tip: koop een kaartje online, dit scheelt je weer 1x wachten. De wachtrij is lang maar gaat nog relatief snel.

Datum van activiteit: mei 2018
Bedank Sigrid v
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
23 april 2018 beoordeeld

De Tafelberg is een erg toeristische trekpleister, daarom verstandig einde van de dag te gaan. Dan is het en rustig en je kunt misschien genieten van een prachtige zonsondergang.

Datum van activiteit: april 2018
Bedank CorinneKeijzer
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Bekijk meer beoordelingen
9 april 2018 beoordeeld

Tafelberg is een must als je Kaapstad bezoekt.
Wel met mooi zonnig en helder weer gaan.
Mooie snelle kabellift brengt je snel,op en neer.
Grandioos uitzicht op Kaapstad, op de omliggende bergen en landschappen.
Bovenop de Tafelberg zijn diverse wandelroutes uitgezet.
Top attractie en zeer de moeite waard!

Datum van activiteit: april 2018
Bedank Ronald B
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.

Reizigers die Table Mountain bekeken, bekeken ook

 

In Table Mountain geweest? Deel je ervaringen!

Schrijf een beoordeling Foto's toevoegen

Eigenaren: Wat is uw kant van het verhaal?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding