Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Table Mountain te ontdekken
vanaf US$ 38,50
Meer info
vanaf US$ 15,70
Meer info
vanaf US$ 25,00
Meer info
Beoordelingen (17.431)
Beoordelingen filteren
17.431 resultaten
Waardering van reizigers
14.248
2.738
360
42
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
14.248
2.738
360
42
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
10 - 15 van 17.431 beoordelingen
Beoordeeld op 3 maart 2018 via mobiele applicatie

Spectaculaire uitzichten. Ga wel op tijd want het is hier altijd druk, maat ondanks de lange wachttijd echt meer dan de moeite om te doen. Geeft je ook goed indruk hoe de stad in elkaar zit. Je kunt uren boven rond brengen

Datum van activiteit: maart 2018
Bedank Geurtvk
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 18 februari 2018

Met de hopon hopoff ook een kaartje voor de kabelbaan geboekt.
Goed naar de weersvoorspelling gekeken en twee dagen later naar boven. Wel wat aanschuiven ,maar dat is het meer dan waard.Adembenemend is het uitzicht. Zeer goede wandelpaden en duidelijke bewegwijzering.Een must do voor iedereen.
!

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Henkv1846
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 13 februari 2018 via mobiele applicatie

Best leuk als teminste 2,5 uur wil aanschuiven in de alles vernietigende warmte.
Leuk zicht mooie vanop die hoogte maar een wereldwonder ? Nee sorry daar is meer voor nodig.

Datum van activiteit: februari 2018
4  Bedank mineera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 februari 2018 via mobiele applicatie

Grandioze uitzichten mooie natuur, lekker weer en 3 uur gewandeld. Echt aan te bevelen als je in Kaapstad bent. Als je met de kabelbaan omhoog gaat is het wandelen goed te doen.

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Gerard21111961
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2018

Als je in Kaapstad of omgeving bent ga dan zeker hierheen! Hou je van een uitdaging neem dan de hike via de Platteklip gorge waarmee je in 2 uur boven staat. Door het hiken is het uitzicht nog indrukwekkender en de voldoening veel groter.
Ga echter wel op een windstille dag en zorg ervoor dat je voor 1 uur boven bent, want daarna komen de Kaapse winden en verschijnt de Tafelbergdeken, waardoor je niet alleen niets meer ziet maar het ook nog eens erg koud is.
Houd rekening met de hitte en neem zeker minimaal 1 liter water per persoon mee ;)

Geen auto? neem de uber! heel snel en goedkoop.
Bazbus bied een gratis guided hike waarbij het uiteraard wel zo aardig is om de guide te tippen, maar die verteld veel leuke weetjes.

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Iriszw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken