Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Van tevoren boeken
  
vertaald door Google
Manieren om Table Mountain te ontdekken
vanaf US$ 39,10
Meer info
vanaf US$ 15,90
Meer info
vanaf US$ 94,20
Meer info
Beoordelingen (17.423)
Beoordelingen filteren
17.423 resultaten
Waardering van reizigers
14.241
2.737
360
42
43
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalAlle talen
Meer talen
14.241
2.737
360
42
43
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Filteren
Lijst wordt bijgewerkt...
12 - 17 van 17.423 beoordelingen
Beoordeeld op 13 februari 2018 via mobiele applicatie

Best leuk als teminste 2,5 uur wil aanschuiven in de alles vernietigende warmte.
Leuk zicht mooie vanop die hoogte maar een wereldwonder ? Nee sorry daar is meer voor nodig.

Datum van activiteit: februari 2018
4  Bedank mineera
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 7 februari 2018 via mobiele applicatie

Grandioze uitzichten mooie natuur, lekker weer en 3 uur gewandeld. Echt aan te bevelen als je in Kaapstad bent. Als je met de kabelbaan omhoog gaat is het wandelen goed te doen.

Datum van activiteit: februari 2018
Bedank Gerard21111961
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 3 februari 2018

Als je in Kaapstad of omgeving bent ga dan zeker hierheen! Hou je van een uitdaging neem dan de hike via de Platteklip gorge waarmee je in 2 uur boven staat. Door het hiken is het uitzicht nog indrukwekkender en de voldoening veel groter.
Ga echter wel op een windstille dag en zorg ervoor dat je voor 1 uur boven bent, want daarna komen de Kaapse winden en verschijnt de Tafelbergdeken, waardoor je niet alleen niets meer ziet maar het ook nog eens erg koud is.
Houd rekening met de hitte en neem zeker minimaal 1 liter water per persoon mee ;)

Geen auto? neem de uber! heel snel en goedkoop.
Bazbus bied een gratis guided hike waarbij het uiteraard wel zo aardig is om de guide te tippen, maar die verteld veel leuke weetjes.

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Iriszw
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 30 januari 2018

Als je naar Kaapstad gaat, kan je moeilijk deze berg over het hoofd zien. Wij besloten om deze te beklimmen via de platteklip george route: " de makkelijkste route" die normaal in 2.5 u naar de top zou moeten gaan.Een zeer mooie wandeling, maar in realiteit doe je er als onervaren wandelaar toch een pak langer over: ik deed het in 5 u. Onderschat het niet: het is in het eerste deel niet zo moeilijk maar de hitte maakt het al stukken lastiger. Het pad gaat op het laatst steeds steiler omhoog en in het laatste stuk is het klimmen. Doe goede wandelschoenen aan (er zijn mensen die denken dat je het slippers kan) en neem voldoende water mee en iets om je hoofd te beschermen tegen de zon. Neem een dikke trui of jas mee want eens je de tocht richting top het ingezet, steekt er een koude wind op, bovendien kan je opeens inde mist zitten.

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank CharlieVermeulen
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Beoordeeld op 16 januari 2018 via mobiele applicatie

De Wandeling is geweldig maar niet te doen met kleine kinderen.
Neem genoeg water mee en begin vroeg ook in de winter.

Datum van activiteit: januari 2018
Bedank Jeffrey I
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Meer beoordelingen bekijken