Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Zoek niet langer...hier moet je zijn!”
Voor het boeken van deze accommodatie geldt: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. Leg je data vast voordat ze weg zijn
Beschikbaarheid
Boekingsaanvraag doen
Inlichtingen vragen
Deze accommodatie is niet beschikbaar op deze data.
Geef niet op! Informeer naar soortgelijke vakantiewoningen die wel beschikbaar zijn -
Alle beschikbare vakantiewoningen weergeven
Overzicht
Privékamer, 2 badkamers, met plaats voor 6 gasten
Champagne-en-Valromey, Ain, Auvergne-Rhône-Alpes

Reizigersbeoordelingen

Uitstekend - gebaseerd op 32 beoordelingen
Schrijf een beoordeling

Reizigersbeoordelingen

Datum | Waardering
  • Eerst Duits
  • Eerst Frans
  • Eerst Italiaans
  • Eerst Nederlands
  • Eerst Russisch
  • Alles
  • Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
Eerst Duits
Eerst Frans
Eerst Italiaans
Eerst Nederlands
Eerst Russisch
Alles
Recente in het Nederlands
Eerst Nederlands
koenhendr ...
Wilsele, België
1 beoordeling
“Zoek niet langer...hier moet je zijn!”
Beoordeeld op 19 augustus 2016 voor een verblijf in Augustus, 2016

Prachtige kamers, sfeervol ingericht en alles zeer netjes! Tijdens ons verblijf hebben we genoten van het lekkere eten en de rust die de omgeving uitstraalt. Onze gastvrouw en gastheer zijn lieve mensen die vele tips wisten te geven voor leuke trips in de omgeving.
En dat onze moto's onderdak kregen in de schuur konden we als motards alleen maar apprecieren. Doe zo verder Jahel en Jo!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: vriendelijkheid van het hele gezin
Reisgroep: Avec mes amis
Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Vakantie met vrienden Oudere reizigers
Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
  • Werd de borgsom die je moest betalen op tijd terugbetaald?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
22 aug 2016
Yo !
Too nice your comment Danny! We spent great moments with you two...
If your motorcycles want to make some km more after Ireland, it will be a pleasure to welcome you again! However, I wish you nice and safe trips together...
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Patricia ...
1 beoordeling
“Een verwennerij!!”
Beoordeeld op 16 augustus 2016 voor een verblijf in Augustus, 2016

Op de terugweg vanuit Zuid Frankrijk hier twee nachten gelogeerd. Ik moet zeggen helaas maar twee nachten. Wat een gastvrije en lieve familie en wat een fijne kamer!! We hadden de familiekamer, twee ruime slaapkamers, hele ruime badkamer met heerlijke douche en alles netjes. Als je hier wilt verblijven eet dan zeker 's avonds met de familie mee. Jahel, de gastvrouw, maakt uitsluitend gebruik van biologische producten en het eten wat ze bereidt is voortreffelijk! 's Avonds na het eten kwamen de lekkere likeurtjes en spelletjes op tafel, super gezellig, ook samen met de andere gasten, de motormannen Coen en Danny!
De omgeving biedt genoeg, een half uurtje rijden naar de voet van de Grand Colombier, prachtig om deze per racefiets om motorfiets te beklimmen. Tevens heeft Jahel nog heel veel leuke tips voor de directe omgeving. Ze heeft een navigatiesysteem (tomtom), dat je mag gebruiken en waar alle deze leuke en mooie plaatsen in zijn opgenomen als favorieten. Ideaal!
We gaan hier zeker nog een keer naar terug. In de tuin staat een grote trampoline en er trippelen drie kippen rond in de kippenren. Onze dochter Linde mocht samen met gastheer Joseph eitjes rapen en vond dat natuurlijk geweldig! Een aanrader dus Val'Reley!

Was het eenvoudig om de woning te boeken? Was de routebeschrijving naar de woning duidelijk?
Hoe was de sleuteloverdracht? Algemene staat van de woning
Beddengoed & matrassen Keuken & keukengerei
Hoe schoon was de badkamer? Overige faciliteiten & voorzieningen
Service
Pluspunten: De gastvrijheid en het eten
Reisgroep: Kleine kinderen
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Aanbevolen voor:
Oudere reizigers Gezinnen met kleine kinderen
  • Kwam de woning overeen met de beschrijving?
  • Zou u deze woning aanraden op basis van de locatie?
  • Bent u tevreden over de prijs/kwaliteitsverhouding?
  • Was er wifi/internettoegang in de woning?
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Antwoord van management
18 aug 2016
Bedankt Patricia en Maurice !
Dat was een genoegen u te mogen verwelkomen! De meeste harde voor mij is als je links...
Vervolgens Koen en Danny chanteren ons Nederlander, maar daar antwoorden op al uw vragen Ik gebruikte Reverso:-)
Alles van bon voor u, als zeg maar onze Zwitserse vrienden...
In het komende jaar hoop ik
Gros bisous à Linde et Fenn <3
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Iryna M
2 beoordelingen
Beoordeeld op 2 oktober 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
302olive
1 beoordeling
Beoordeeld op 11 september 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Xavier M
1 beoordeling
Beoordeeld op 10 september 2017 voor een verblijf in September, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Je leeftijdgroep 35-49
Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Claudette ...
Bressuire
Niveau 4 bijdrager
28 beoordelingen
13 hotelbeoordelingen
common_n_hotel_reviews_1bd8 23 nuttige stemmen
Beoordeeld op 24 augustus 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Elodie W
1 beoordeling
Beoordeeld op 18 augustus 2017 voor een verblijf in Augustus, 2017
Google Vertalen naar het Nederlands

Kun je dit hotel aan vrienden aanbevelen?   Ja.
Was dit een nuttige beoordeling? Ja
Deze beoordeling is de persoonlijke mening van een TripAdvisor-lid en niet die van TripAdvisor LLC zelf.
Voer reisdata in voor nauwkeurigere prijzen
2 gasten
Volwassenen2
Kinderen0
Pas toe
vanaf
US$ 93
/ Nacht
Boek nu
Of stuur de eigenaar een bericht
Betaal veilig bij deze accommodatie
Betaal nooit voor je vakantiewoning via rechtstreekse overboeking.
Meer informatie over veilig betalen.
Bezit je een vakantiewoning? Laat deze hier vermelden.
Extra inkomsten
Verdien geld door je woning te verhuren. Zonder contract en kosten vooraf hou je meer voor jezelf over.
Eenvoudig te beheren
Bevestig boekingen in één klik en houd alles bij, vanaf de aanvraag tot het uitchecken. Zelfs wanneer je onderweg bent!
Vertrouwd door reizigers
Met miljoenen reizigers en een beveiligde online betaalmethode helpt TripAdvisor reizigers jouw accommodatie met vertrouwen te boeken.
Je gratis vermelding instellen